20 de maig de 2008

El CAT precisa que Salvadó va votar «sí» al transvasament a Barcelona

Fonts del Consorci d'Aigües de Tarragona han volgut aclarir que el delegat de la Generalitat a l'Ebre, Lluís Salvadó, no va assistir a la reunió del CAT de la setmana passada, però que en canvi va delegar el seu vot en la presidència. Per tant, el seu vot «va ser positiu» a la interconnexió de xarxes amb el sistema Ter-Llobregat i a la portada d'aigua de l'Ebre en vaixells, ja que un delegat «en cap cas es pot oposar a una proposta que prové del govern». D'altra banda, van precisar que el director territorial de Medi Ambient, Víctor Gimeno, no era a la reunió perquè no forma part de l'assemblea del CAT. A més, Agbar no participarà als òrgans socials del consorci del minitransvasament a Tarragona, com erròniament recollia la proposta d'acord que els responsables del CAT van facilitar dijous a la premsa, i que va ser modificada posteriorment.

El Punt (20-Maig-2008)

3 comentaris:

 1. Ojo estes fonts, que igual se traguen lo grifo.

  ResponElimina
 2. Llorenç,
  no vols vore ni sentir la realitat. I la realitat és que pertanys a un partit transvasista.
  PP, PSC, CiU, ICV i Esquerra= Partits transvasistes venuts als poders fàctics.

  ResponElimina
 3. T'enviaria a fer punyetes si no fos perquè Gustau es carregaria el meu comentari. Per tant, m'estaré de fer-ho. Ara bé, el meu partit NO ÉS TRANSVASISTA, ni de lluny. I si no, mira qui forma la PDE a Amposta, a Tortosa, a Roquetes o a Miravet, per posar alguns exemples. El meu partit és la PDE també, i sense ells no hi hauria cap cartell anunciant actes de la PDE a bona part del territori ebrenc. El meu orgull és el de pertànyer a un partit antitransvasista fins al moll de l'os.

  ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta