1 de maig del 2008

El PSC diu que ERC és un "partit de pancarta" per la seua abstenció a Madrid

Joan Ferran, portaveu adjunt del PSC al Parlament, va titllar de «pueril i immadura» l'actitud d'ERC per la posició sobre les mesures per afrontar la sequera i la resolució que va aprovar al consell nacional d'Amposta. Ferran va definir ERC com un partit «més de pancarta que de govern», mentre també es mostrava «molest» per l'abstenció de CiU, a qui acusava d'«egoisme partidista» en contra de l'interès general del país. Però tot i les dures crítiques del PSC als seus socis a la Generalitat, Ferran va aclarir que el paper d'Esquerra al govern català ha estat molt diferent, ja que va respectar sense fissures el pacte amb el govern estatal per prolongar el minitransvasament. Ferran també va dir que és conscient de l'oposició que la mesura genera a les Terres de l'Ebre, però va recordar que el govern ha d'actuar «per l'interès general de la població i no només en favor d'una part del territori».

El Punt (1-Maig-2008)

17 comentaris:

  1. El PSOE no sé si és un partit de pancarta, és un partit d'enganys. Recordem l'estatut i què varen dir sobre el transvàs abans de les eleccions. No he entès mai com ERC pot pactar amb aquesta gent. A més, el Joan Ferran aquest és qui va parlar de la crosta nacionalista per referir-se a TV3. A ERC, amb socis com aquests, no li calen més enemics. Els tenen dins de casa. Es veu que ser madur és ser transvasista.

    ResponElimina
  2. Déu meu, a veure quan es trenca aquest tripartit. Aquesta gent prepotent del PSC ja no els aguanto més. A tots els llocs on estan actuen amb prepotència i xuleria. A l'oposició 23 anys més!!

    ResponElimina
  3. Tots i totes els i les militants d'ERC hauríem de plantar-nos davant de la direcció i exigir-los que trenquessin tots els acords de govern amb el PSOE. No es pot aguantar els pactes amb gent com aquest Ferran o José Zaragoza, que són més espanyols que Aznar.

    ResponElimina
  4. Tots i totes els i les militants d'ERC vos haurieu de prendre unes llargues vacances i meditar profundament què és lo que voleu fer a la vida...

    ResponElimina
  5. El darrer anònim demostra ser molt intel·ligent i no li cal cap iaia. Ell o ella sap què han de fer els altres, podria obrir una consultoria i aconsellar tothom. DEmostra ser molt savi o sàvia.

    ResponElimina
  6. L'últim anònim, a més de proclamar que és d'ERC, cosa que no li ha preguntat ningú, demostra no tenir ni iaia ni vergonya. Escolta xaval, si los del teu partit tinguessen una mica més de molla al cap, i una miqueta més de vergonya, determinades situacions lamentables que estan passant al nostre país i a les nostres comarques potser tindrien un altre color. Després de passar de 8 a 3 diputats me sembla que haurieu de fer molta, moooolta reflexió, i també ser una mica més humils. Per cert, vindrà algun gerifalte del vostre partit lo dia 18, a vere si pesca uns quants vots? O vos alineareu en montilles i saures, en plan tranvasista?

    ResponElimina
  7. 10:34, no ets mes espabiltat perque no t'entrenes. En principi, ser espanyol es tant digne com ser françes o catala. I sino m'ho arguentes per poguer entendreu. Aixo si, per fer-ho, vigila de no caure en la xenofobia.
    Per una altra part, com es nota que a esquerra estan acostumats a fer els pactes entre ells mateixos.
    Els pactes, en qui s'han de fer, realment es entre els que pensen diferent.

    ResponElimina
  8. Es curios aixo dels insults, l'altre dia, per aqui es qualificaba als que no aniran a la manifestacio d'Amposta del dia 18 com a mal nascuts, ara, una mica mes amunt, es diu a un altre anonim que no te vergonya tot plegat per haver-li contestat amb mes o menys ironia o mes o menys gracia. FANTASTIC.
    Sembla que aqui l'unic insult que tothom enten com a tal es el de Fill de... per amunt. I segons el to.

    ResponElimina
  9. Espanyol de les 6.19, tu ets molt espavilat perquè t'entrenes. Tu tens un govern transvasista, al qual segur que vares votar i que és tan espanyol com Aznar.

    ResponElimina
  10. 7:42, no corrigues tant que et fotras de cap, en tres lineas t'has equivocat un cop per linea: primera no se en que et bases per dir-me espanyol, jo soc d'Andorra. segona jo no vaig votar, perque no puc i tercera tinc un govern transvasista en la mateixa manera que el tens tu.
    Cal reconeixer pero, que jo abans tambe me equivocat al considerar que podries ser mes espavilat si t'entrenabes.
    I una altre detall: el teu partit ( "Tots i totes els i les militants d'ERC hauríem") que es transvasista de fet o de dret? entre setmana o els diumenges? a Barcelona o a les terres de l'Ebre? al congres o al parlament? al consell comarcal o a l'Ajuntament? Aclariu-vos i despres doneu les lliçons que calgui.
    I si parles amb el Sr. Salvado, tambe li pots preguntar si se'n recorda que va dir que dimitiria si es feia l'interconnexcio de xarxes. I aquest, a mes a mes, seguranment que no es espanyol, ni Carod ni Puigcercos ni cap dels que ho han recolçat.

    ResponElimina
  11. Trencament del tripartit ràpid. Al pas que anem, Ciu majoria absoluta.

    Un d'esquerra.

    ResponElimina
  12. Espanyol de les 9.09 veig que no cal entrenar-te per ser tan espavilat. Ets un font de saviesa i et felicito. Faré tot el que em dius perquè gent espanyola com tu s'ha d'escoltar. Ets extraordinari.

    ResponElimina
  13. La llàstima és que no cal ser espanyol per a fer les coses en lo cul, com últimament estem veient...

    ResponElimina
  14. el transvasament també el promou el govern espanyol amb lo cul, i tots aquells espanyols que el varen votar, ciutadans de Catalunya inclosos, van votar amb lo cul.

    ResponElimina
  15. No t'equivoques, amiguete, el transvasament/prellongament/enviament/transfusio de l'Ebre el fa el govern espanyol ( ui quina temor)perque te les competencies, pero el qui el promou i demana ( no se si amnb el cul o en la mateixa educacio que tu) es el govern catala, amb independentistes inclosos.

    ResponElimina
  16. Espanyol de les 4.55, el govern espanyol fa molta temor. Retalla estatuts i aprova transvasaments. N'hi ha que us encanta que ho faci, n'hi ha, independentistes inclosos, que ens fot molt que això passi. El govern dels espanyols ens espolia l'Ebre, amb un president de la Generalitat igualment espanyol. Ja veus, els espanyols s'emporten l'aigua. alguns independentistes del govern català s'haurien de replantejar estar-hi. Tu, com a espanyol que ets (i suposo que excel·lentment educat) deus d'estar orgullós del teu govern espoliador.

    ResponElimina
  17. Això està molt bé, però el tripartit català és transvasista. Aquí no val això d'espanyols dolents i catalans bons. Tots volen mamar-la...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta