21 de maig del 2008

Joan Sabaté (PSC) reclama una moratòria de la interconnexió

El president del PSC a les Terres de l'Ebre, Joan Sabaté, va marcar ahir un canvi substancial en la seua posició pública sobre la interconnexió de xarxes. Així, Sabaté va escriure al seu bloc un article en què reclama «una moratòria» en les obres de la canonada que transferirà aigua de l'Ebre a Barcelona. Segons Sabaté, les últimes pluges, les declaracions de la ministra i dels científics de la Fundació Nova Cultura de l'Aigua, fan que siga necessari replantejar-se una moratòria. El senador creu que aquesta és una decisió que haurien de prendre el govern de l'Estat i la Generalitat, per «recuperar» la confiança dels ciutadans i per frenar les «demandes transvasistes» del PP i de CiU.

El Punt (21-Maig-2008)

5 comentaris:

  1. Jo també voldria demanar una moratòria , però una moratòria “sine die”...Ara estic dubtant si el que desitjo es una moratòria o una colla d’anys sabàtics...Possiblement el que voldria es un “ajornamento” ..Si mes no, a lo millor el que desitjo es una abducció..
    Ja ho tinc..!! el que voldria realment es una dimissió...!

    ResponElimina
  2. Tots fora i tornem a començar. Que fins ara, "na de na".
    Dimissions, desterraments i molts de pins d'or fosos.
    Perquè, dieu-me a mi, ara qui mos para a la societat ebrenca?
    Montilllllaaaaaaaaaaaaaa
    Te fotras la tuberia al cul!

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Un altre cop s'esta confonent l’opinió publica..
    No arribo a comprendre com es pot dir que la reversibilitat de la canonada es una garantia pel manteniment dels cabals de l’Ebre... Creuen realment que donat el cas, l’aigua de les dessaladores arribaran mai al riu Ebre per "conservar el nostre ecosistema..."? En tot cas on estan previstes les estacions de bombament reversibles de Tarragona fins aquí? Veritat que això no es així ?
    Creuen que Tarragona renunciarà als 4m3/s procedents de l’Ebre i mes barats que no pas la procedent de les dessaladores?
    El que suposo que es parteix de la base de que la detracció d’aigua que es pensa fer es molt superior als 4m3/s que té la concessió, llavors es clar que, teòricament ens quedarem igual quan entres en servei les dessaladores...I dic “teòricament”...
    Podrien dir-me quin punt es el Km “0” de la detracció i la potencia de les bombes? Podrien dir-me on estan els equips de medició? En tot cas es exclusivament el CAT qui hi te accés?
    En un tema tant sensible pel territori, com s'ha pogut constatar en la passada manifestació a Amposta, no s’ha fet pedagogia ni s’han explicat les coses com cal. Senzillament han pensat “aquells d’allà baix no faran preguntes...”

    ResponElimina
  5. Totes aquestes preguntes i moltes mes les faran els diputats/des de les Terres de l'Ebre, que, dic jo deuen ser aquells/es que quant es presenten a les eleccions esgrimeixen la bandera del territori i "lluiten" molt perque hi hagin representants d'aquestes comarques a totes les llistes. O NO?. Perque no se si vos heu adonat, pero, amb tota la polemica de la interconnexio, els que se'n estan sortin "de rositas" son els diputats i diputades. I si el carrec no el fan servir per a aixo, a les proximes, no fotem tanta comedia amb la procedencia dels candidats, per al cas tan i fot.
    Es parla sovint de que seria necessaria, alguna vegada, l'actuacio conjunta dels diputats catalans al congres de Madrid i tambe es reclama la constitucio dels diputats del PSC en grup propi. Perque no ho extrapolem al nostre parlament i als representants de les TTEE?
    Ja sabem el sistema que tenim, qui i com s'esculleixen als candidats, a qui obeeixen primer que a ningu; pero, quant toque, no ens vingueseu amb demagogia barata, i si els candidats son de Tortosa, Amposta, Reus o Tarragona.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta