14 de maig del 2008

Recapte polític a la festa del Recapte de la Sénia

Per davant se barallen i després se'n van junts a dinar, que diria ma mare. El popular dinar del Recapte de la Sénia, que va tenir lloc dilluns passat al pavelló degut a les pluges, va reunir més de 1.300 persones que van degustar aquesta variació senienca de la típica olla barrejada. La participació política, com és habitual, també va ser molt alta, tot i que ara no hi ha eleccions a la vista, que nosaltres sapiguem... Així, al costat de l'alcalde de la Sénia, Víctor Pla, hi havia el delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, i el subdelegat del Govern de l'Estat a Tarragona, Joan Maria Abelló. Si cliqueu damunt de la fotografia per veure-la més gran, comprovareu que a les taules properes també hi havia els exconsellers Marta Cid i Felip Puig, diputats i senadors com Núria Ventura, Francesc Sancho i Joan Maria Roig, i alcaldes i regidors de pobles veïns, com Miquel Alonso, i també directors dels serveis territorials com Víctor Gimeno, Antoni Espanya o Pilar Andreu. El recapte polític va ser tan variat com el recapte que van menjar, que antigament els captaires feien amb els diferents ingredients que els donaven per les cases. Una festa de germanor amb molta tradició en aquesta població del Montsià, tot i que només fa 26 anys que se celebra. És molt possible que, compartint taula personatges del perfil de Felip Puig, Víctor Gimeno, Francesc Sancho, Marta Cid i Antoni Espanya, al dinar s'acabés parlant d'aigua. O potser no...

Foto: Ajuntament de la Sénia

1 comentari:

  1. I si ens fixem be, alla al fons tambe i apareix algun consort, igual que al dinar de la festa del Coll de l'Alba. Alegria, alegria.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta