10 de maig del 2008

Tortosa reforma una vintena de camins i prepara més actuacions de millora

Tortosa té una xarxa de camins rurals molt extensa, d'uns 400 quilòmetres, que fan encara més complicat el seu manteniment. Durant els primers cinc mesos del 2008, l'Ajuntament ha fet una sèrie d'actuacions de millora en una vintena de camins municipals amb deficiències en l'estat de conservació. La majoria de les intervencions que ha fet l'àrea de Serveis ja estan finalitzades. És el cas del camí de Canivell, el camí del barranc de la Llet, el camí Vell de la Galera, i d'un tram del camí del coll de l'Alba, en els quals s'ha fet una pavimentació asfàltica general. També s'han pavimentat amb sorra dos camins de Vinallop, el de les Gerres i el de la travessera de Sant Francesc.
D'altra banda, s'han reparat clots dels camins de la font de Gràcia, de Soldevila i el vial d'accés al col·legi Verge de la Cinta, de Nivera, de Salvaigües de Pimpí, del Teix, de Salvaigües de Campredó, del raval de Font de Quinto, del coll del Rajoler i l'antic camí de Tortosa al Perelló. Finalment, s'han reparat amb formigó trams puntuals del camí de Nivera i del camí del barranc de la Llet. En execució hi ha les obres al camí de la Creu de Coll Redó, de la Buinaca i més camins, dins del programa bianual del Consell Comarcal del Baix Ebre: són un tram del camí de Sant Francesc, la zona del Pont d'Arturet al camí de Roca Corba de Campredó i un tram del camí de les Barraques, al coll de l'Alba.

El Punt (10-Maig-2008)

2 comentaris:

  1. Sanahuja és un alcalde pèssim per a Campredó. Hauria de fer baixar a peu Ferran Bel de Campredó a Font de Quinto perquè veiés què és un camí cutre!!!

    ResponElimina
  2. Quan toca arreglar el camí del Mas de Lladó de Bítem, també conegut com camí del Cementiri? Des que van fer els molins que esta fatal.Som molts els ciclistes, passejants i vehicles que el transitem sovint.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta