25 de juny del 2008

Forcadell pot anar als Jocs Olímpics

L'atleta tortosina Laia Forcadell té tots els números per formar part de l'equip espanyol que acudirà als Jocs Olímpics de Pequín, que seran del 8 al 24 d'agost. Fins el 17 de juliol no es farà públic el nom dels components de l'equip estatal d'atletisme, però Forcadell va aconseguir la marca mínima a la prova dels 400 metres tanques que va disputar-se ahir a Xerez. L'atleta de Tortosa va millorar el seu registre personal, amb un temps de 56,24 segons, tot i que va arribar tercera, després de la ucraïnesa Rabchenyuk i la polonesa Pskit. Però Forcadell va demostrar que és la millor corredora espanyola en aquesta prova, i per això tot apunta que podria formar part de l'equip que anirà a Pekin. El que ha fet Forcadell, que ara milita al club ISS L'Hospitalet, té molt de mèrit. Està fent història a l'atletisme de les Terres de l'Ebre després d'haver sortit d'una ciutat, Tortosa, que no té una pista en condicions. Ara es construirà una pista d'entrenament a l'actual camp de terra de l'estadi municipal, però ningú té clar quan es podrà fer la nova pista als terrenys de l'EMD de Jesús. Enguany, quan mirem per la televisió com Laia Forcadell corre i salta les tanques a l'estadi nacional de Pequín, pensem un moment en l'esforç extra que han de fer tots els atletes tortosins.

Foto: Federació Catalana d'Atletisme

10 comentaris:

  1. Moltes felicitats si es confirma la notícia.
    Tots sabem que tenim esportistes de primer nivell i que tenim instal·lacions pròpies del tercer món. Ara és l'hora del canvi!!!

    ResponElimina
  2. Felicitats!

    pero, correrà per "Espanya", no? que farem/eu - igual com amb l'equip de futbol? ;)

    ResponElimina
  3. brian, tu que vas de nacionalista catala, i ens balles tan l'aigua, ja fas prou proselitisme amb els teus (ex?)compatriotes que corren per aquestes contrades, que tenen la barra de no apendre ni catala ni castella?

    ResponElimina
  4. Cuca, faig lo que puc, és el primer consell que dono si algu em pregunta, que aprenguen alguna llengua que es parli aqui, i entre els dos, els aconsello el català si han de quedar-se aqui a viure. Pero ja veus, per 10.000 que deuen viure aqui, 3 "m'han escoltat"!

    No volia anar de "nacionalista catala", avui, només preguntava que si opineu lo mateix amb altres deports com amb el futbol ?

    L'atletisme és un esport individual en la qual es pot donar suport a qui vulguis i oblidar de quin pais s'està representant?
    (Jo, per si t'interessa, si que vull que guanyi tot lo que pot la Laia, com igualment no em molestaria que guanyis Espanya l'eurocopa donat les altres opcions!)

    ResponElimina
  5. A mi m'agradaria que Laia pugués competir oficialment per Catalunya, però no oblidis que és Espanya qui no li permet escollir. Fer de les víctimes (esportistes catalans) els botxins és un mal endèmic.

    Jo personalment dóno tot el meu suport a la Laia i altres esportistes d'èlit com Anna Aïda Martí i molts més que hi ha a Tortosa i segur me deixo. I aquest suport és a títol individual, no pas a la bandera que representin.

    Bona Sort Laia!

    ResponElimina
  6. Jo també preferiria q pugués córrer amb Catalunya, però com de moment això no pot ser, m'alegraré de que una ebrenca vaigue a unes Olimpiades!! qui pugués...

    ResponElimina
  7. I que tal si li preguntem a n'ella amb qui li agradaria correr o representar? perque -encara que nomes sigue com hipotesi- tambe podria ser que es trobe a gust amb la situacio actual. No?
    Deixem d'utilitzar als que no vulguen ser utilitzats; que si son victimes etc. Que per una altra part, tampoc ho se, si vol, que conste.

    ResponElimina
  8. Jo he parlat de dret a escollir, no d'escollir per ella o ells (esportistes!!)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta