25 de juny del 2008

Wifredo Miró considera "un insult" el doble preu de la vetllada ciclista a les festes de Ferreries

El secretari general de la UGT a les Terres de l'Ebre, Wifredo Miró, ha titllat aquest migdia "d'insult" el doble preu de les entrades per a la vetllada ciclista de divendres a la nit al velòdrom municipal de Tortosa. Miró, que participava en una tertúlia a Ràdio Ebre (Cadena Ser), ha carregat amb duresa contra la decisió de la penya ciclista Ja Arribarem de posar un preu diferent per als socis de l'Associació de Veïns de Ferreries-Sant Vicent, que tenien entrades per 5 euros, i per a la resta d'aficionats al ciclisme en pista, amb entrades que costaven 10 euros. A la vetllada ciclista participaven components de la selecció olímpica espanyola, de la selecció catalana i d'una selecció de ciclistes de l'Ebre. D'altra banda, cal recordar que Miró va donar suport públic a la plataforma Salvem Lo Velòdrom, i que va participar a la concentració contra el projecte de l'anterior govern per enderrocar-lo i construir-hi les noves piscines [veure aquí]. De fet, a la tertúlia també participava l'exregidor d'Esports, Sisco Lahosa, que també ha lamentat que els ciutadans i els mitjans de comunicació permeten al govern tortosí accions que haurien estat durament criticades si les hagués fet el govern anterior. El dirigent de la UGT a l'Ebre, que com cada estiu ja ha estrenat nova imatge amb el cabell curt, ha coincidit amb Lahosa i ha afirmat que el govern actual té "bula".

14 comentaris:

  1. Wifredo, i si et canvies les ulleres......imatge total.

    ResponElimina
  2. Pos jo trobo que al estiu el crani queda mes protegit amb el cabell llarg al donar una capa d’aïllament que evita traspassar la radiació solar i regular així millor la temperatura del cervell

    ResponElimina
  3. "El saben aquel"......Es troben dos pel carrer i un li diu a l'altre: Hola, com estas? i l'altre contesta: pos mira que tu!!.
    No se si sera pel colmo de la subseptibilitat que sovint m'adorna i aquest acudit transmet, pero jo diria que aquesta ultima paraula de "cervell" amaga alguna altra interpretacio.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Anem parlant que el personatge va fent,el cas és seguir vivint del chollo,d'aquest i "d'altres"sap nedar i guardar la roba.¿on el podem trobar? alla on el vent bufi a favor.

    ResponElimina
  6. escurso, que no et capigue cap dupte, molts altres en menys preparacio i menys merits estan de diputats, de directors territorials o comodament apoltronats. No cal fer cap exaltacio ni reconeixement mes enlla del estrictament necesari, ara be, amb una llicenciatura i prou curriculum, que un es dedique al sindicalisme. Jo, que tambe tinc raons per la critica i el reprotxe, li agraeixo i li reconec.
    Ja li vaig reconeixer fa 25 anys quant va incorporar-se a la intercomarcal de la UGT.

    ResponElimina
  7. Ximo: Es que la comoditat voler quedar-se en questes terres te la seva servitud... Llavors això no te cap mèrit...

    ResponElimina
  8. Reconec que propostes n’ha tingut..Però la comoditat ha pesat molt mes...

    ResponElimina
  9. mc calan, ves per on ha aparegut un tema que sovint li he donat voltes i no se si ne tret l'aigua clara: Quant un fa quelcom que es pot qualificar d'admirable, de be comu, d'altruista etc. s'ha de valorar, reconeixer i agrair en funcio del sacrifici que representa per al que ho fa o pel que te de valor objectiu i universal?
    Potser es per a Enric Carbo aquesta, no ho se.

    ResponElimina
  10. Coma va dir no se qui...”Al Cèsar lo que es del Cèsar i a Dios lo que es de Dios...”

    ResponElimina
  11. El dia que sapigue el perque del segon e inmediat comentari a tall de postdata, me foto un pollastre amb plumes.

    ResponElimina
  12. Ximo tot el que em contes sona molt idil-lic i molt bonic,però vés i digues-li a molts treballadors d'empresses Tortosines,que s'han sentit traits i enganyats per vés a sabe quins interessos.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta