28 de juny del 2008

Tortosa assaja les millores socials al nucli antic amb el programa Treball als Barris

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el director dels serveis territorials de Treball, Fermín Andrés, van presidir ahir la cloenda dels plans d'ocupació inclosos al programa Treball als Barris, en què una trentena de persones han ampliat la seua formació professional, a la vegada que contribuïen a la millora social i urbana del nucli antic. En aquest sentit, es tracta d'una iniciativa complementària al pla integral del nucli antic de Tortosa (Pincat), que durant els últims sis mesos ha format treballadors familiars, educadors de carrer, dinamitzadors socials, integradors laborals i peons. En total, han estat onze projectes de caràcter social i urbanístic, i de fet les intervencions més visibles són les que s'han fet al carrer. Així, els peons de Treball als Barris han estat treballant en la reparació de les escales de la Murada de Sant Joan, de la font del Portal del Palau i de les voreres del carrer Montcada. A més, també han fet altres intervencions a la plaça Agustí Querol, a la plaça de Sant Joan, al parc del Calvari de Santa Clara, a la pujada de Sant Francesc i a la zona de vianants del carrer Sant Blai. D'altra banda, també s'han fet actuacions puntuals al barri de Santa Clara, tant en la millora del paviment com en el tancament de seguretat de pisos abandonats.
En aquest sentit, Bel ha destacat la importància del programa Treball als Barris i la bona rebuda amb què l'han acollit els veïns. De fet, l'alcalde va afegir que l'empresa municipal Gumtsa mantindrà la brigada de manteniment durant unes setmanes més, per continuar fent treballs al carrer Montcada i al barri de Santa Clara. A més, va confirmar la continuïtat de l'Oficina d'Acollida, després dels bons resultats de les iniciatives amb els diferents col·lectius d'immigrats i d'ètnia gitana per afavorir la cohesió social.

El Punt (28-Juny-2008)

Foto: Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta