4 de juny del 2008

Tortosa confia que l'avinguda Felip Pedrell estiga acabada pel Renaixement

Les obres de reurbanització de l'avinguda Felip Pedrell haurien d'estar enllestides abans de la Festa del Renaixement, segons va assenyalar ahir l'alcalde de Tortosa. Així, Ferran Bel, que va ser entrevistat pels oients a Ràdio Ebre (Cadena Ser), va afegir-hi que el compromís de l'empresa adjudicatària i de la direcció general de Carreteres és que les obres de la travessera urbana de la carretera T-301 ja estiguen acabades el 24 de juliol, per no interferir en els actes de la Festa del Renaixement. En aquest sentit, Bel va remarcar que durant les primeres setmanes d'agost també s'instal·laran les parades d'autobús i el nou mobiliari urbà. El retard de les obres, que van començar a finals de gener amb un termini d'execució de cinc mesos, preocupa relativament el govern tortosí, ja que el primer tram va completar-se abans de la fira multisectorial Expoebre, segons les necessitats de l'Ajuntament.
En concret, les obres tenen un pressupost de més d'un milió d'euros i representen la renovació total d'un tram que té un quilòmetre, des de la zona de l'antic escorxador fins al final del barri de Remolins. El projecte inclou la construcció d'una rotonda, per millorar la fluïdesa i la seguretat en el trànsit a la zona del carrer Descàrrega i al Portal de Remolins. Finalment, també es renovarà la senyalització vertical i horitzontal, així com la millora dels elements de drenatge, per evitar l'acumulació d'aigua.

El Punt (4-Juny-2008)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta