19 de juliol del 2008

Tortosa converteix el carrer Bonaire de doble sentit per garantir l'accés a pàrquings privats

L'Ajuntament de Tortosa aplicarà a partir de dilluns un canvi en l'ordenació del trànsit que afectarà el carrer Bonaire i la plaça de Montserrat, també coneguda com la plaça dels Farols. Així, tant el carrer Bonaire com la plaça dels Farols passaran a ser de doble sentit de circulació, mentre que el carrer Montcada es mantindrà d'un sol sentit, de sortida del nucli antic en direcció al pont de l'Estat. El regidor de Mobilitat, Valentí Marín, va detallar ahir que la mesura respon a les demandes dels propietaris dels dos aparcaments privats que hi ha a la zona, als edificis Gatón i del Patronat. «Els veïns volien continuar accedint-hi des del carrer de la plaça de l'Àngel i pel carrer Mercaders, cosa que no podia ser perquè ara el carrer Sant Blai és una zona de vianants i aquest procés és irreversible», va dir Marín. El regidor de Mobilitat va explicar que la policia local ha fet els estudis necessaris per garantir que la transformació del carrer Bonaire en una via de doble sentit és una bona opció. «Tot plegat és perquè els veïns preferien no haver de pegar tota la volta pel carrer Montcada», va afegir-hi. Amb tot, Marín va remarcar que les obres de reurbanització del carrer Montcada també haurien obligat l'Ajuntament a prendre aquesta decisió, que ara s'ha precipitat per la pressió dels propietaris dels aparcaments. Ahir a la tarda ja hi havia conductors que entraven a la plaça dels Farols pel carrer Bonaire, tot i que encara hi ha la senyalització antiga de direcció prohibida.

D'altra banda, el regidor de Mobilitat va anunciar que la conversió del carrer Bonaire en un vial de doble sentit suposarà l'eliminació dels aparcaments, que eren de zona blava. En canvi, la nova ordenació del trànsit no afecta els aparcaments de la plaça del Farols. Marín va remarcar que el doble sentit del carrer Bonaire continuarà, com a mínim, fins que s'hagin fet les obres del carrer Montcada.

El Punt (19-Juliol-2008)

3 comentaris:

  1. I si quant baixem del pont venint de Fereries poguesim anar cap a l'esquerra? i si quant baixem pel pont a la part de Ferreries, poguesim anar cap a l'esquerra? I si......etc. No ens estalviariem tambe "pegar la volta"? . O es que en aquests llocs no hi ha cap parking ni cap Gaton?
    Ja que estem amb el tema transit, agrairia que el Sr. Marin dediques el mateix carinyo a estudiar l'utilitat del senyal de direccio prohibida que hi ha a la zona del Sabeco/colegi Cinta Curto de direccio prohibida, d'un tram de 10metres, que fa que qui es presenta alli venint del Sabeco, volent girar a l'esquerra, i no vol fer una infraccio, a d'anar cap a la C12 i cap al carrer del comerç i fer una volta de mig kilometre.
    Mira que hi han degut passar Mossos i mes gent del tema, per alli!!! Pos no hi ha manera.
    Parlant del carrer del comerç, voleu dir que es coherent que sortint de la fabrica de Faiges es pugue girar cap a la dreta i en canvi des de l'encreument del restaurant "El LLaut" no es pugue anar en el mateix sentit, quant es podria alleugerir el transit que va en direccio Jesus agafant carrer del comerç i directament cap a la C12?.
    A manar.

    ResponElimina
  2. concreto: el carrer on no es pot anar per culpa del senyal de direccio prohibida es Rambla Pompeu Fabra, el mateix de "lo llaüt". I afegeixo informacio: anant per aquest mateix carrer, al primer encreuament hi ha un cediu el pas que dona prioritat als que venen de cara i giren a l'esquerra, invain el teu carril.
    Incoherent total.

    ResponElimina
  3. maaare quins combats porteu cucafera espero que et pasis pel meu i jo intentare no escriure missatges de mobil jeje fins un altra

    salut!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta