19 de juliol del 2008

Reordenació del trànsit a Deltebre

L'Ajuntament de Deltebre va posar en marxa ahir una sèrie de mesures per reordenar el trànsit a la població, per millorar la mobilitat urbana i eliminar els punts més conflictius. Així, el carrer Estació és ara de sentit únic entre l'avinguda Goles de l'Ebre, en direcció a la cruïlla del carrer Carles Itarte, i de doble sentit des d'aquest punt fins a l'avinguda del Canal (TV-3454). D'altra banda, el carrer Carles Itarte és de sentit únic en tot el seu recorregut, i només es pot circular en direcció a l'avinguda Goles de l'Ebre. L'objectiu és millorar la fluïdesa del trànsit en aquest sector de la població, i regular millor l'accés al carrer Estació, que sovint es veia col·lapsat. A més, amb la direcció única als dos carrers també s'han guanyat llocs d'aparcament. Els propers canvis de trànsit es faran en tot el sector de la plaça Major del nucli de Jesús i Maria, i segons l'Ajuntament s'aplicarien durant la propera tardor.

El Punt (19-Juliol-2008)

2 comentaris:

  1. vex que astas molt informat del transit al meu poble jejej xk io sok dalli i no me nai anterat weno gracies per la informació i ja era ora que ho arreglessen xk alli se munta kada kakau de coxes k dixau anar i tots esperavem que algun dia aixo s'arregles i al final s'ha arreglat

    ResponElimina
  2. company, vols dir que no t'hauries de concienciar que no estas escrivint missatges de mobil? perque jo en tinc un fart.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta