23 d’octubre del 2008

La Fatarella aprova el pla parcial del polígon industrial del sector de Camposines

L'Ajuntament de la Fatarella ja ha aprovat inicialment el pla parcial que servirà per desenvolupar el nou sector d'activitats econòmiques de la Fatarella, amb una superfície d'unes 50 hectàrees que donarà servei a les comarques de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre. Segons el calendari previst, les obres d'urbanització del polígon de Camposines haurien de començar abans del 2009, i tindran un pressupost de més de16 milions d'euros. El consorci que desenvolupa l'actuació està integrat al 50% per l'Incasol i pels ajuntaments de la Fatarella, Batea, Bot, Caseres, Corbera d'Ebre, Gandesa, Vilalba dels Arcs i Móra d'Ebre. De fet, l'Incasol presentarà el nou sector d'activitats econòmiques de les Camposines, així com altres actuacions, en el marc de Fira 2008, que avui obre les portes a Móra la Nova.

177a Fira a Móra la Nova El vicepresident del Congrés dels Diputats, Jordi Jané, serà aquest vespre l'encarregat de pronunciar el pregó inaugural de la 177a Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova. La fira durarà fins diumenge, amb una superfície de 10.000 metres quadrats i uns 170 expositors, amb l'objectiu de rebre uns 50.000 visitants.

El Punt (23-Octubre-2008)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta