15 d’octubre de 2008

La fira tortosina Ebre OKasió creix per la crisi i l'auge del mercat de segona mà

El regidor de Promoció Econòmica, Ricard Forés, va presentar ahir la tretzena edició de la fira Ebre OKasió, que Tortosa celebra del 17 al 19 d'octubre al pavelló firal de Remolins. Forés va recordar que el canvi d'emplaçament i de model de l'any passat va ser un èxit, i que Fira de Tortosa espera consolidar el salt qualitatiu i quantitatiu de l'Ebre OKasió. De fet, la fira del vehicle d'ocasió va passar de 9 a 17 expositors, i de 135 a 294 vehicles exposats. El volum de vendes va ser de 562.000 euros, el triple que en la fira Autoparc del 2006, l'última que va fer-se al parc municipal. «Enguany, tot i la crisi del sector de l'automòbil, hem pogut mantenir el nombre d'expositors i ampliarem l'espai d'exposició de l'exterior del pavelló», va explicar Forés. El regidor de Promoció Econòmica va precisar que l'increment de vendes del 2007 també responia al moment de crisi, ja que el sector del vehicle d'ocasió funciona millor quan la situació econòmica empitjora. «En els moments difícils, la promoció i les ofertes concretes a les fires sempre funcionen molt bé», va afegir-hi. Així, Forés va destacar que l'ampliació del recinte exterior permetrà exposar fins a 330 vehicles, i que una de les novetats és que els expositors faran ofertes especials per la fira, amb uns preus encara més rebaixats que als concessionaris. L'entrada serà gratuïta i hi haurà actes lúdics, com una exposició de vehicles clàssics.

El Punt (15-Octubre-2008)

Foto: Ajuntament de Tortosa

3 comentaris:

 1. Considero que les declaracions del Sr. Fores son d’un triomfalisme impropi dels temps que corren i desafortunades quan afirma que el sector del vehicle d'ocasió funciona millor quan la situació econòmica empitjora. I a sobre sembla content…! Remarca que : «En els moments difícils, la promoció i les ofertes concretes a les fires sempre funcionen molt bé».
  Serà per ell l’escenari ideal ?

  ResponElimina
 2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 3. En tot cas penso que un polític no deu de parlar com un comercial, no sigui que doni peu a malentesos...

  ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta