24 d’octubre del 2008

Ràdio Tortosa estrena 'La Pèrgola' i recupera els partits del CD Tortosa

Ràdio Tortosa estrena aquesta setmana el nou programa La Pèrgola, dirigit i presentat per Albert Melero. Es tracta d’un magazín setmanal que pretén donar veu al poble de Jesús. El programa, de dues hores de durada, serà una eina per difondre les activitats socials, cíviques, culturals, esportives i d’actualitat que es generen a l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Jesús. L’equip de La Pérgola està format per Albert Melero com a director i presentador, Ester Besolí, Eusebi Morcillo, Jesús Cid, Pere Panisello Tafalla i David Rodríguez. A més, el programa comptarà amb altres col·laboradors, com Èric Vinaixa, que ha composat alguns temes musicals per al programa.
L’espai es grava setmanalment a Jesús i s’emetrà per Radio Tortosa (103.3 FM) els divendres de 12,00 a 14,00 hores, però es repetirà el mateix divendres de 21,00 a 23,00 hores, i els dissabtes de 10,00 a 12,00 hores. La Pèrgola, que té el suport de l'EMD de Jesús, també compta amb un bloc a internet.

Torna el futbol D'altra banda, Ràdio Tortosa reprèn aquest cap de setmana les retransmissions en directe dels partits que juga el CD Tortosa, amb el programa Diumenges en Roig-i-blanc. L’equip del programa el formen enguany Marc Pelejà, que retransmetrà els partits des del camp, i Sebastià Porres, que estarà al control de so des dels estudis de Ràdio Tortosa. D’aquesta manera es recupera aquest programa, molt seguit pels aficionats al futbol en general i al CD Tortosa en particular. Aquest dissabte, l’equip dels Diumenges en Roig-i-blanc transmetrà en directe el partit que el CD Tortosa jugarà al camp del líder de primera catalana, el C.F. Llagostera, a les 16,00 hores. La retransmissió s’iniciarà a les 15,45 h. Aquesta serà la quarta temporada que Ràdio Tortosa transmet en directe els partits de l’equip roig-i-blanc, gràcies a l’estreta col.laboració amb la junta directiva del CD Tortosa.

2 comentaris:

  1. Felicitats, sobretot per la insistència de Marc de no deixar perdre el programa dels diumenges en roig-i-blanc. Avant!

    ResponElimina
  2. Gràcies per fer difusió del programa!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta