15 d’octubre del 2008

Tortosa fomenta l'acollida i la integració social dels joves nouvinguts

L'Ajuntament de Tortosa ha iniciat un programa per fomentar la integració social dels joves nouvinguts, a través d'una sèrie de cursos quadrimestrals que volen facilitar el seu procés d'adaptació a la societat d'acollida. Els cursos estan organitzats per l'àrea d'Acció Social i l'Espai Obert d'Aprenentatge de l'àrea d'Ensenyament, dins del pla d'atenció a la diversitat cultural. La incorporació tardana o la no-incorporació a l'ensenyament reglat de joves immigrats fa que molts quedin al marge dels canals i recursos per continuar la seua formació, i la majoria tampoc coneixen la llengua i això els dificulta la inserció laboral.

El Punt (15-Octubre-2008)

1 comentari:

  1. Políticament correcte però discutible...De la mateixa manera que discrepo de la denominació “violència de gènere” perquè per mi de violència nomes n’hi ha una; discrepo de la denominació “diversitat cultural” perquè de cultura nomes n’hi ha UNA que transcendeix a les races, religions, costums i llengües. Els prejudicis no formen part de la cultura a la que em refereixo. La hipocresia tampoc.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta