4 de novembre del 2008

Cinc noves cartelleres públiques substituiran les dues que tenia Tortosa, per la nova ordenança

L'Ajuntament tortosí farà com a mínim un altre ple al novembre, de caràcter extraordinari, per aprovar la nova ordenança de civisme. Com que una de les accions que se sancionaran és l'enganxada de cartells a la via pública, la setmana que ve començaran la instal·lació de les cinc noves cartelleres «d'expressió ciutadana» en diferents punts de la ciutat. En concret, les cartelleres públiques s'instal·laran a l'avinguda Colom, al costat del CAP Baix Ebre; a la plaça Francesc Macià, també a Ferreries; al passeig de Ribera, al costat del Club de Rem; a l'avinguda de la Generalitat, al costat de l'oficina de turisme del Carrilet, i a la rambla de Felip Pedrell, a l'altura del Mercat. Les noves cartelleres són uns cilindres d'alumini de 90 centímetre de diàmetre i 2,8 metres d'alçada, i substituiran les dues úniques que fins ara hi havia a la ciutat, a la paret del CAP Baix Ebre i a la paret de l'església del Roser.

El Punt (4-Novembre-2008)

4 comentaris:

  1. I els pobles com Jesús, Bítem i Camp-redó???? Aquests no es mereixen unes cartelleres? O és que ja no són de Tortosa??

    ResponElimina
  2. d'accord amb tu -
    - i 5 a Tortosa son pocs, hauria de haver-n'hi 2 per barri minim si realment volen que la gent vegi l'informació dels grups que ho vulguen penjar.
    Per cert, es controlarà que es pot penjar i el temps, i la quantitat? Nomes revindicacions/informacions o tambe circs i discoteques?

    ResponElimina
  3. Completament insuficient... Per a les campanyes elctorals també se cenyiran a estos punts o ells son més mereixedors que los moviments socials de donar a coneixer lo seu missatge a la poca gent que passeja enlloc de mirar los anuncis de la TV?

    ResponElimina
  4. Que Tortosa torni a tenir cartelleres com anys enrere, és una molt bona notícia. Mai haguessin tingut de desaparèixer. El nombre de cartelleres, 5, és insuficient. A més, com diuen per aquí dalt, els pobles de la vora també tindran necessitat de tenir aquest mobiliari. L'ajuntament és queda curt de nou. Suposo que ja es donaran compte l'error un cop vist el seu funcionament.

    Confiem-hi!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta