17 de desembre del 2008

L'alcalde de Batea destaca la figura política de Joan Saura, a Canal Parlament

L'alcalde de Batea i diputat del PSC-CpC, Joaquim Paladella, ha protagonitzat aquest cap de setmana l'espai de Canal Parlament dedicat a fer un retrat personal dels diputats al Parlament de Catatalunya. Així, si la setmana passada també es va poder veure el retrat de l'alcalde d'Arnes i diputat de CiU, Xavier Pallarès, ara li ha tocat el torn al seu principal rival polític a la Terra Alta. En aquest espai, Paladella explica la seua visió sobre la pagesia (afirma que és l'únic diputat que es dedica professionalment al camp), però sobretot destaca la importància de Batea des del punt de vista patrimonial i vitivinícola, com a primer municipi productor de raïm del país. Segons Paladella, "Batea és la gran desconeguda" de Catalunya, quan en realitat es troba a poc més de dues hores de Barcelona. El diputat del PSC-CpC reclama una aliança del món urbà amb el món rural, diu quins són els seus animals favorits i confessa que sent admiració política per l'ecosocialista Joan Saura. Tot seguit podeu veure el vídeo emès per Canal Parlament...

5 comentaris:

  1. Aquest xicot es veu un politic molt de peus a Terra, Batea com ell diu es un poble molt bonic, també diu molt del politic que fagi esmen d'un politic que no es dels "seus".
    Paladella salut i molta sort, per a tu i per als terraltins.

    ResponElimina
  2. Lo d'esmentar un polític que no es dels seus, suposo que es la condició que els hi posen a la pregunta; ja que he vist la mateixa entrevista del seu col·lega i "amic" alcalde d'Arnes, Pallares, que també n'anomena a un que no es dels seus: Francesc Pane, d'ICV. Això si, Paladella, quan parla de la terra sap el pa que si dona, no com altres.

    ResponElimina
  3. Conec a Joaquin (així amb “n”) des de fa quasi 23 anys. Sempre recordaré quan, tot i ser independent va accedir a participar (a petició meva) al pla estratègic de les Terres de l’Ebre abans de que Maragall es presentés per primera vegada. Només demanava 2 coses per a la Terra Alta: Millors infrastructures i poder elaborar cava. La primera ja està aconseguida i la segona “a punt de caure”.
    Si un coneix la seva procedència política, no es d’estranyar que destaqui la figura política de Saura...

    ResponElimina
  4. Pot ser molt bon alcalde , peró al Parlament de Catalunya encara no sap que reprensenta a un territori, i no pas es l'ambaixador de Batea a la Casa Gran

    ResponElimina
  5. A mi també m’agraden els animals, però com favorits en tinc uns altres...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta