17 de desembre del 2008

Claveguera amb sorpresa a Ferreries

A la cruïlla del carrer Pizarro amb l'avinguda Colom, al barri tortosí de Ferreries, hi ha una claveguera amb sorpresa. Si algú hi planta el peu, la tapa de la claveguera es gira com si fos el passadís secret d'una pel·lícula d'Indiana Jones. La situació fa moltes setmanes que dura, però l'Ajuntament encara no ha posat remei, tot i que aquesta és una zona amb una intensa circulació de vianants, per la proximitat de l'IES de l'Ebre. En canvi, el consistori sí ha millorat fa uns dies el paviment del tram del carrer Pizarro comprès entre la mateixa avinguda Colom i el carrer Alcanyís. En aquest sentit, la previsió de l'Ajuntament és renovar tot seguit el tram del carrer Pizarro entre l'avinguda Colom i la Rambla de Catalunya, però abans haurien d'acabar-se les obres d'ampliació de l'IES de l'Ebre, que havien d'estar enllestides al novembre. De fet, el tram del carrer Pizarro que s'ha deixat per a la segona fase està molt pitjor que el fragment que ara s'ha millorat. A més, tant les jardineres com les voreres estan afonades per culpa dels conductors que aparquen els seus vehicles, fins i tot entre els pilons que van instal·lar-se infructuosament fa uns anys. L'estat de la claveguera de la fotografia només és la cirera del pastís...
També pots llegir:

4 comentaris:

  1. Je,je, ara ens cal fer el mapa dels passadissos i un petit joc pels infants al Nadal.
    "Viu Tortosa perillosament!

    Es nota que venen els Innocents.

    ResponElimina
  2. A la Plaça Francesc Macià (davant del CEIP Cinta Curto) n'hi ha una altra en el mateix estat...deu estar de moda

    ResponElimina
  3. L'Ajuntament de torn que organitze la Brigada Exprés tindrà l'èxit assegurat. Com a desig per al Nou Any ho demanaré. Que per demanar no quede. Ara bé, que no ho "arreglen" tot de cop, que sinó no sabrem què criticar. Però això pot passar?

    ResponElimina
  4. Molt fàcil: criticarem que ho "arreglen" tot de cop.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta