17 de desembre del 2008

Una subscripció a nom de Marià Curto

L'Ajuntament de Tortosa encara rep diaris amb subscripcions a nom de Marià Curto, tot i que el convergent va deixar l'alcaldia de la ciutat després de les eleccions municipals del 1999. Així, gairebé 10 anys després del pacte entre el PSC-IE i el PP, que va propiciar l'accés de Joan Sabaté a l'alcaldia de Tortosa, l'Ajuntament continua rebent almenys un diari a nom del segon alcalde que va tenir la ciutat després de la recuperació de la democràcia. Cosa que no deixa de ser estranya, ja que entre el final del mandat de Curto i l'actual govern de Ferran Bel, també de CiU, han passat ni més ni menys que vuit anys de governs de Joan Sabaté, que va continuar llegint un diari que en realitat arribava a nom del seu rival polític. En aquest sentit, no sabem fins a quin punt és correcte que algú s'aprofite d'una subscripció que està a nom d'un altre... A ningú li agrada, pel dematí, llegir un diari que ja ha llegit algú (l'excepció és el que passa als bars i cafeteries, en què la gent sí que rapinya els diaris tot el que pot). Potser és per això, que Curto no ha passat a recollir el seu diari...

2 comentaris:

  1. Efectivament, potser no es molt "correcte que algú s'aprofite d'una subscripció que està a nom d'un altre". I que algú s'aprofite d'una subscripció que paguem tots?.
    Per altra part, i em direu que potser es anecdòtic, però un gerent -segurament que no entre les primeres mesures- però amb el mesos que porta al càrrec ja hauria d'haver-se assabentat de quines son les subscripcions de la casa i posa fre si cal?. Clar que també cap la possibilitat que algú s'enfade si es dona de baixa una subscripció.

    ResponElimina
  2. L'Ajuntament de Tortosa també envia cartes i invitacions a Presidents d'Entitats tortosines que fa més de 10 anys que van ser subtituïts. ( I això que l'Ajuntament disposa d'un cens d'Entitats de la població, amb els noms dels dirigents actuals ).

    Potser manca eficàcia o ganes de fer bé les coses a tot arreu ???.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta