29 de gener del 2009

El PSC de Tortosa adverteix del risc de fer massa pisos als Josepets

El portaveu del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, va advertir ahir del risc de construir massa pisos a l’antic col·legi Sant Josep. Sabaté va dir que el Rastre «no necessita més densitat de població, sinó augmentar la qualitat de vida dels veïns i fer equipaments que dinamitzen aquest barri tan castigat del nucli antic». Sabaté valorava així el projecte del govern de Ferran Bel, que preveu adquirir els Josepets i fer una requalificació de la zona d’equipaments per poder construir-hi més de 150 pisos. D’altra banda, el PSC ha entrat una moció al ple de dilluns, per atorgar la medalla d’or al Club Deportiu Tortosa, amb motiu del seu centenari.

El Punt (29-Gener-2009)

13 comentaris:

  1. Estic d'acord.
    Allí no s'hi haurien de fer pisos. Una bona proposta és la de ICV que argumenta de fer una residència d'estudiants. Un entorn perfecte i relativament aprop del futur campus universitari.

    ResponElimina
  2. Fer pisos on ningú en vol comprar(com ja s'ha dit) no es una política publica ni eficaç, ni eficent, per tant un error de nivell, fer un equipament públic es de lo més assenyat, vull recordar que el govern progressista va plantejar la posibilitat d'instalar-hi la URV, a mi aquesta proposta ara ja descartada per motis obvis, em va sembla la millor, ara podiem ubicar-hi un residencia d'estudiants.
    Tot i que per motius obvis es posible que al govern actual(CIU+ERC) lo de fer una residencia d'estudiants no els sembli prioritari, podriem dir.

    ResponElimina
  3. 100 anys de futbol a Tortosa, felicitats al club.
    Crec que l'iniciativa de dornar-los la medalla de la ciutat es molt encertada, ja que moltes generacions de joves i no tant joves han disfrutat de veure l'esport i fins hi tot de practicar-lo.

    ResponElimina
  4. Que mes dona que la residencia sigui d’estudiant o d’avis?

    ResponElimina
  5. El que esta clar es que fer pisos en aquest lloc es una " ", casi que no ho dic.

    La politica de pals a les rodes de Ferran Bel quan era a l'oposició poc a poc li va girant l'esquena. I ara que no sap com sortir-ne proposa fer pisos.

    ResponElimina
  6. Jo crec que sí que importa que sigui d'estudiants o d'avis, no és el mateix. En un futur no molt llunyà, la població es carregarà d'un munt de gent gran i aquests equipaments els hi faran molta més falta que, per exemple, als estudiants. Hem de mirar un poquet més enllà del que ens allarguen els ulls....

    ResponElimina
  7. Au; estic d’acord amb tu, dons la piràmide de població i la expectativa de vida així ho indiquen...

    ResponElimina
  8. Pos a poblacions universitaries se solen fer quartos amb les residències d'estudiants. Los pares que tenim crios en edat d'anar a fora a estudiar ben bé que se mos buiden les butxaques.
    I per què no les dos coses?
    Per cert, del forat que hi ha al barranc de la llet ja ningú en parla?

    ResponElimina
  9. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  10. Aquest forat al que et refereixes parla tot sol. Parla de incompetència, de perill, de solars sense edificar, de reversió, de inviabilitat....Però encara podríem fer-lo parlar mes...

    ResponElimina
  11. Fins que un dia algun xiquet se face mal i allavons tots a corre...

    ResponElimina
  12. M'agrada molt això de veure escrit "allavons", molb bé Núria!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta