14 de gener del 2009

El PSC de Tortosa critica una campanya comercial d'El Corte Inglés amb treballadors municipals

El grup municipal del PSC va aprofitar la part de precs i preguntes del ple de dilluns per denunciar que el govern de Ferran Bel haja autoritzat la realització d'una campanya comercial d'El Corte Inglés amb treballadors de l'Ajuntament. «És una curiosa manera de promocionar el comerç local en temps de crisi, facilitant que uns grans magatzems facin targetes per comprar en una gran superfície que no s'instal·larà a Tortosa, sinó a Tarragona», va recriminar el regidor Rafel Lluís. «De moment», va replicar l'alcalde, que hi va afegir que l'empresa ha fet la mateixa promoció amb els treballadors d'altres ajuntaments de la demarcació.
D'altra banda, el PSC va lamentar la «poca qualitat» de la reurbanització del carrer de la Rosa, així com l'aprovació de tres decrets d'alcaldia amb què l'Ajuntament va posar al dia un paquet de factures «que no han seguit el tràmit reglamentari», amb un valor de prop d'un milió d'euros. Així, el socialista Eduard Ena va criticar Bel per «falta de transparència» i per abús d'aquestes pràctiques, tot i els advertiments de la intervenció municipal.

El Punt (14-Gener-2009)

10 comentaris:

  1. No negaré que per als treballadors de l'ajuntament és interesant.

    Ara que l'amic Bel, promocione el comerç tortosí d'aquesta forma en hores laborables, no deixa de ser "una punyalada trapera" al seu amic Mora (botigues de moda).

    ResponElimina
  2. Tindrem Corte Inglés a Tortosa durant aquesta legislatura? Estic segur que el regidor de promoció econòmica esta fent gestions al respecte.

    ResponElimina
  3. Home Kilt, jo no voldria esser mal pensat, però desprès de la lliçó d'economia que he vist va donar al ple del dilluns dia 12, el senyor Fores, vosté te alguna esperança de que aquest home sigue capaç de distingir alguna cosa més que saber on te la ma dreta i la ma esquerra, es que vosté es molt bona persona.

    ResponElimina
  4. Sols he vist una vegada el ple sencer, i en aquest tema he de dir que els comercians de Tortosa ja poden estar contents amb el senyor Bel i Accensi, que envia als treballadors de l'ajuntament a comprar a Tarragona.

    Jo em pregunto si el senyor Mora fara una carta oberta, o ara com es el seu amic,el senyor Bel, no dirà res. No fos cas que l'any vinent no l'invites a la fira.

    ResponElimina
  5. Al meu entendre es ésser una mica curt de mires, el pretendre que en un context globalitzat (comerç inclòs) el fet que aquí es prejutja alegrement i totalment amb clau política, malmeti el comerç local.
    Fa molt de temps que el comerç local, també s’ha de reestructurar, perquè sinó ho fa, es possible que acabéssim tots comprant on –line.

    ResponElimina
  6. Només els faltava això als funcionaris, que els passi el Sr. del Corte Ingles en hores de feina a fer-los la targeta, per acabar de no fotre brot en tot el matí. Que no hi ha altres moments per fer propaganda?

    ResponElimina
  7. Home, passa a ser una qüestió politica en el moment en que algú ha autoritzat a fer la promoció en hores de treball dins de l'ajuntament.

    D'altra banda, on estava vosté els darrers vuit anys, quan si passava una mosca volant o fins i tot el canvi climatic era culpa de Joan Sabaté segons el senyor Ferran Bel?

    I miri si soc curt de mires que hi haig de fer, per a espavilat ja esta voste.

    ResponElimina
  8. Hem sigut tots una mica bretols, jo el primer, ja que ens hem centrat en l'anècdota “el corte inglés” i penso que es més important el tema de les fatures. Algú em pot explicar que es aixó de “factures que no han seguit el tramit reglamentari”?

    ResponElimina
  9. Kilt, la pregunta es molt bona.

    La resposta, molt fàcil, com resulta que estan sortint-se del pressupost dia rera dia, la solució que han trobat es, anar passant a tots els plens una mica de factures, en el cas que ens ocupa 1.000.000 d'euros (166.386.000 de pessetes), de manera que quan intervenció faci el tancament de l'any, en lloc de fer un EXTRAJUDICIAL de 5.000.000 d'euros, en faran un de mig milió. Però durant l'any en els plens hauran amagat els altres 4.500.000 milions.

    I llavors ja m'imagino la roda de premsa de Bel, Roigé i Vilarroya penjant-se totes les medalles del mon hagudes i per haver, però durant l'any hauran malgastat els diners dels tortosins.


    Com a dada en un any i mig de mandant, el deute del consistori tortosi, (ajuntament i empreses publiques com ara Tortosa Esport, Gumtsa i altres) ha pujat en més de 20 milions d'euros, traduït a pessetes, son més de 3.300 milions de les antigues pessetes.

    O sigui que el qui vagi al darrera d'ells el proper mandant ja te feina per sanejar les arques municipals.

    ResponElimina
  10. Jo pensava que més haviat era per colar algunes factures i pagar-les abans que altres més antigues

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta