17 de gener del 2009

La Marfanta TV: ICV reclama la paternitat del projecte de reforma integral del parc de Tortosa



El portaveu del grup d'ICV a Tortosa, Jaume Forcadell, va comparèixer ahir per valorar les obres que el govern de Ferran Bel vol finançar amb el nou fons estatal d'inversió local. Forcadell va recordar que ICV havia sol·licitat una junta de portaveus per debatre els projectes, i va criticar el govern per no haver facilitat el procés tot convocant la junta de portaveus una hora abans de presentar la llista d'obres a la premsa. A més, també va lamentar l'actitud del grup del PSC, a l'oposició, per haver forçat un ple extraordinari amb una proposta «unilateral».

En línies generals, Forcadell va aprovar el repartiment dels 6,1 milions que corresponen a Tortosa, amb obres pendents com la urbanització dels carrers de l'antic escorxador o la millora del carrer Llarg de Sant Vicent. En canvi, sí va demanar al govern de Bel que «reconega» que ha tret la proposta de millorar el parc municipal del programa electoral d'ICV. «No es tracta de demanar drets d'autor, però estaria bé que reconeguessin que ICV havia fet una proposta positiva i realista», va dir. Forcadell va recordar que la seua proposta preveia renovar el parc amb una nova senyalització botànica, millores al llac Vell i al parc infantil, una zona esportiva, i un circuit de fúting. «L'única diferència és sobre l'ús de la Llotja, ja que nosaltres no havíem previst una exposició permanent, sinó un ús cultural molt més dinàmic», va recordar.

El Punt (17-Gener-2009)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta