21 de gener del 2009

Si Déu existeix, vindrà a l'EBREBLOC


Les dues campanyes publicitàries que durant els últims dies conviuen als autobusos de Barcelona, que d'una banda qüestionen i de l'altra defensen l'existència de Déu, m'ha fet pensar en quin tipus de missatge podria posar-se als autobusos de la línia Tortosa-Jesús-Roquetes. En el cas de Barcelona, l'Associació Catalana d'Ateus han importat la campanya que s'estava fent als autobusos del Regne Unit amb donacions anònimes, amb el lema Probablement Déu no existeix. Deixa de preocupar-te i gaudeix la vida. Després, l'entitat E-Cristians ha replicat la campanya dels ateus amb una altra, Quan tots t'abandonen, Déu segueix amb tu, que recicla una cita del líder pacifista hindú Mahatma Gandhi. Després de molt pensar-ho, he arribat a la conclusió que aquí podríem aprofitar el màrqueting viral per promocionar la tercera edició de l'EBREBLOC, les jornades de blocaires ebrencs que farem els dies 6 i 7 de febrer a Tortosa i Roquetes. Ja fa uns dies que teniu una primera versió del programa al web oficial de l'Ebresfera. Apunteu-vos aquest esdeveniment a la vostra agenda i penseu que si Déu existeix, vindrà a l'EBREBLOC.

7 comentaris:

  1. Si ve, no serà per la seva omnipresència natural, sinó per l'interès que té la trobada.
    Allí estaré.

    ResponElimina
  2. Ja has parlat amb el seu gabinet de premsa?

    ResponElimina
  3. Suposo que al Bisbat us en sabran donar raó, no? :-)

    ResponElimina
  4. Fins ara havia sentit dir que dintre dels ordinadors havia un “xino” que feia la feina. Més enllà d’això no sabia res… I menys que els informàtics tinguessin tan bones relacions… (¿!)

    ResponElimina
  5. POs també serà benvingut, no?? ;)

    ResponElimina
  6. Encara no he rebut la invitació....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta