28 de gener del 2009

Tortosa habilita una zona de descàrrega i dues places per minusvàlids al Llarg de Sant Vicent

L'Ajuntament de Tortosa ja ha habilitat l'àrea de càrrega i descàrrega del carrer Llarg de Sant Vicent, al barri de Ferreries, en el marc del projecte per millorar la mobilitat als accesos del pont de l'Estat amb la renovació de les voreres i la instal·lació de pilons. Ja vam explicar fa uns dies que els pilons que l'Ajuntament havia instal·lat a la vorera de la dreta eren poc efectius, ja que els conductors incívics continuaven aparcant els cotxes a l'altra banda del carrer, damunt de l'altra vorera. Una situació perillosa per a la seguretat del trànsit, ja que els cotxes estacionats a la vorera esquerra representaven un obstacle perillós per als vehicles que feien el gir. Així, l'altre dia es van reprendre les obres del carrer, que segons fonts veïnals es completarien amb més pilons i una àrea de càrrega i descàrrega, just abans d'arribar al pas de vianants. De fet, a més d'aquesta zona per facilitar la feina als transportistes que han de subministrar el gènere als comerços del voltant, també s'han habilitat dues places de pàrquing per a minusvàlids, degudament senyalitzades. Unes places que d'alguna manera vénen a substituir la que recentment s'havia eliminat al carrer Castelló, paral·lel al mateix Llarg de Sant Vicent. O això semblava, ja que tothom aparcava encara que només havia desaparegut la senyalització vertical, però no s'havia despintat (del tot) la senyalització horitzontal...

Per saber més:
-Tortosa instal·larà més pilons i farà una zona de càrrega i descàrrega al carrer Llarg de Sant Vicent
-La Marfanta TV: Els nous pilons de Ferreries no eviten els estacionaments incorrectes

1 comentari:

  1. De totes maneres, es normal dos aparcaments seguits per a minusvàlids? O te alguna cosa a veure la proximitat de la farmàcia i ortopèdia?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta