27 de febrer del 2009

Els antics magatzems i l'estació de Campredó

L'Ajuntament de Tortosa ha demanat permís a Adif per enderrocar els antics magatzems de Renfe, un cop ja ha marxat del recinte de l'estació una empresa de materials de la construcció que utilitzava un dels hangars. A més, l'Ajuntament havia detectat que hi ha gent sense sostre que ocupa els magatzems temporalment; però Adif ha contestat que l'enderrocament dels hangars ha de fer-se amb una empresa especialitzada, ja que també cal desmantellar les vies i les catenàries que entren dins dels edificis. D'altra banda, l'alcalde va explicar que també estan renegociant la cessió de l'estació de Campredó, una qüestió que depèn de Patrimoni de Renfe. Ferran Bel va detallar que encara cal pactar el preu del lloguer, i que han sol·licitat poder disposar dels baixos de l'estació, que ara és la sala de màquines. La voluntat de l'Ajuntament és rehabilitar l'estació i fer-hi un equipament per a Campredó, com la seu de la futura EMD i un casal.

El Punt (27-Febrer-2009)

3 comentaris:

  1. Gustau no ho recull, però he sentit a la radio que Bel titllava l'anterior govern de puti..., i encara que ha rectificat ràpidament, demostra el que realment pensa i el poc respecte que te per l'entitat que presideix.
    Crec que l'important es l'endeutament, que era el tema del ple d'ahir, però jo pensava que un senyor economista de professió no tenia que degradar el ple d'aquesta manera i podia tenir arguments més “elegants” per justificar la seva gestió econòmica.

    ResponElimina
  2. Apa vinga! que tu has agafat lo de "puti" com puticlub...No n'hi ha per tant!

    ResponElimina
  3. Apa vinga¡ diguem paraules que comencin per puti i no acabin malament

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta