26 de febrer del 2009

La polèmica de l'A-7, el crematori de Sant Llàtzer i el prímer vídeo dels Contracop, a MarfantaTV



Avui a MarfantaTV us oferim les declaracions de l'alcalde Ferran Bel sobre la desestimació de les al·legacions de l'Ajuntament de Tortosa al traçat de l'autovia A-7 per Campredó i Font de Quinto. També hi ha un vídeo amb les paraules de Joan Sabaté (PSC) sobre la moció que dilluns es debatrà al ple, sobre el projecte d'instal·lar un crematori al nou tanatori municipal del cementiri de Sant Llàtzer. A més, podreu veure el primer videoclip del grup ebrenc Contracop, titulat La Cel·la, així com imatges de la presentació que fa uns dies van fer a la sala Cool de Tortosa. Tot seguit, la programació continua amb un vídeo promocional del Club de Rem de Tortosa; una actuació molt calenta de Muniatto Xou; un reportatge del CSIC sobre l'Observatori de l'Ebre a Roquetes i un vídeo domèstic, també pescat a YouTube, d'uns joves que es deixen caure per unes dunes del Delta. En acabat, recordarem que un grup irlandès que també va triar el Delta per a un dels seus videoclips, els U2, van posar música i dibuixos animats a la pel·lícula Batman Forever. Després, podreu veure un reportatge molt interessant de l'agència Efe que explica per què la xarxa social de Facebook no ha triomfat a la Xina. Finalment, hi ha un vídeo d'una conducció accelerada des dels Reguers a Alfara de Carles (en només un minut i mig!), i el tràiler de la pel·lícula Push, ara mateix als cinemes.

2 comentaris:

  1. Gran vídeo el dels Contracop!

    ResponElimina
  2. mare meva quina cosa més dolenta, veig que lo millor que hi ha hagut mai a Tortosa, musicalment parlant, continúa sent la Cimarrón.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta