26 de febrer del 2009

Pavelló firal Verge de la Cinta?

Aquesta imatge no correspon a cap fotomuntatge. És el cartell real que us trobareu entrant a Tortosa per l'eix de l'Ebre (C-12), poc després de passar l'EMD de Jesús. El cartell ens senyalitza que anem bé per accedir a l'autopista AP-7, però el que més crida l'atenció és que bateja el recinte firal i esportiu de Remolins com a "Pavelló firal Verge de la Cinta". Evidentment, es tracta d'un problema de disseny del cartell, que fa que algú que circule per l'eix de l'Ebre puga llegir que s'està apropant a un pavelló firal que es diu igual que l'hospital, i que (pel símbol de la creu roja amb el llit) resulta que potser també ofereix serveis hospitalaris. Només li faltava això, al pavelló de Remolins! Us imagineu que hagués de comptabilitzar els usos firals i poliesportius, pels quals ja està acumulant tants de problemes, amb l'atenció hospitalària? Tant costava fer un cartell ben fet, on posés Pavelló Firal de Remolins i, amb el nom complet, Hospital de Tortosa Verge de la Cinta? I això, per no dir que potser algú es pensarà que per trobar el pavelló Verge de la Cinta cal anar en direcció a l'AP-7...

7 comentaris:

  1. Vaja Gustau, hem pensat el mateix. El primer dia que ho vaig veure anàvem amb Maria Jesús i vam fer la broma. La veritat és que sembla que no siguin capaços de fer bé les coses.

    ResponElimina
  2. La veritat és que està mal fet en collons.

    ResponElimina
  3. De fet, la senyalització que hi ha davant de Padesa és una mica inútil. Hi posa Tortosa centre, a més de Verge de la Cinta, etc. La meva pregunta és: Hi ha alguna carretera alternativa per anar-hi?
    Crec que la gent saben perfectament que és per allí. Una altra cosa seria que estés més endavant.

    ResponElimina
  4. Sí, Gustau, jo també vaig pensar el mateix quan lo vaig vore.

    ResponElimina
  5. Permeteu-me discrepar una mica del Sapo Roig. És una discrepància conceptual. Les senyals no es posen per a la gent que ja sap per on es va als llocs.

    Però, d'altra banda, aquesta de la foto està mal feta de nassos. Confosa i equívoca, fins i tot per als que ja saben per on van.

    ResponElimina
  6. Per un moment em va fer dubtar si havien batejat el pavelló amb el nom de la patrona de la ciutat...jajaja

    Si esque sembla que ho fem tot amb els peus.

    ResponElimina
  7. Pos com, pel que sembla, ara el pavelló acullirà també una secció del Verge de la Cinta, llavors no tindrem cap problema amb la legionel.losi!! als pacients els atendrem allí directament ;-) jajajaja
    Menuda tropa!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta