9 de febrer del 2009

L'associació Soldevila porta Xavi Sarrià i el llibre 'Històries del Paradís' a les Terres de l'Ebre

Xavi Sarrià és el cantant del grup Obrint Pas, però també un blocaire molt actiu i l'autor del recull de relats Històries del Paradís. El passat més de desembre es va imprimir la segona edició del llibre, del qual se n'han venut més de 5.000 exemplars en només tres mesos. L'entitat campredonenca Soldevila ha organitzat un cicle de visites de Sarrià a cinc poblacions de les Terres de l'Ebre, amb l'objectiu de presentar al territori la primera obra literària del cantant més conegut de Benimaclet. Històries del Paradís és sens dubte un dels llibres més venuts de l'hivern a Catalunya, una obra publicada per l'editorial Bromera de València que ha transcendit les fronteres administratives, però que sobretot contribueix a difondre la producció literària en català-valencià en un país que molt sovint és considerat territori hostil per a la nostra llengua. Divendres, 13 de febrer, Sarrià presentarà el seu llibre a l'IES de Flix (11.00) i a la biblioteca municipal de Roquetes, on a més a més també hi haurà una lectura de contes per part d'autors ebrencs (19.30). El mateix dia també es presentarà Històries del paradís al Casal Jesusenc (23.00), un acte que estarà acompanyada per una actuació en acústic amb els músics d'Obrint Pas. Les presentacions continuaran dijous a la biblioteca Sebastià Juan Arbó d'Amposta (12.00) i a Campredó (18.00). En el cas de Campredó, l'acte tindrà lloc al Casal Francesc Llop, i a més del llibre també es presentarà l'exposició Srebrenica, de l'oblit a la memòria, hi haurà una lectura de contes i música popular, així com una sessió de podcasts i d'audiovisuals. Finalment, l'entitat Soldevila també està treballant per fer una presentació d'Històries del Paradís als instituts de Tortosa.

Més informació:
-Xavi Sarrià llegeix la primera plana del seu llibre a Escriptors TV.

2 comentaris:

  1. Gràcies per la difusió dels nostres actes. És un cicle de presentacions interessant, en el qual participaran un bon conjunt d'autors/es del territori, mostra del bon clima que tenim entre nosaltres.
    A Flix, hi haurà lectura de contes a la biblioteca i audiovisual. A Jesús, una actuació musical que esperem atragui molts joves de la comarca. A Campredó, un acte central amb podcasts, exposició colpidora, audiovisual. M'encarregaré personalment de les presentacions de Roquetes, Jesús i Amposta. La de Campredó serà a càrrec de Ricard Forés. Després de l'acte de Campredó, els Maulets organitzen una altra presentació al Casal Panxampla amb sopar popular inclòs.
    Recomano a tothom aquest llibre, ja que conté narracions socials veritablement colpidores.
    salut

    ResponElimina
  2. Espero que els assitents als actes prenguin nota de les veritats com a punys que acostuma a dir Xavi. Fins i tot algunes persones de l'organització i/o coordinació. Ho dic constructivament i en positiu. La llàstima és q gent q ho necessita més no s'hi atansarà. Salut i paradís!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta