12 de febrer del 2009

Manifestació ecologista a Barcelona contra la política mediambiental de la Generalitat

El local de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) a Tortosa serà dissabte l'escenari d'una reunió de les plataformes i col·lectius que defensen el territori, per preparar la manifestació del 22 de març a Barcelona, tot coincidint amb el Dia Mundial de l'Aigua, contra les polítiques mediambiental de la Generalitat. A més, també s'informarà i es prepararà l'acte reivindicatiu local que es farà prèviament, el 21 de març, tant a les Terres de l'Ebre com al Camp de Tarragona. De fet, la seu del GEPEC-Ecologistes de Catalunya a Reus serà l'escenari d'una reunió pel mateix tema el dimarts de la setmana que ve.

En aquest sentit, la manifestació està convocada per Ecologistes de Catalunya, en la línia de la que va organitzar al juny del 2001 encara en època del govern de CiU, quan les polèmiques mediambientals «saturaven» el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Segons els convocants, que ja han habilitat un bloc [ http://www.22marc2009.blogspot.com/ ] per difondre la manifestació a internet, «el govern tripartit i d'entesa» no ha frenat la destrucció del territori, sinó que amb el govern del PSC, ERC i ICV «les problemàtiques ambientals han augmentat sense fre». El projecte d'un abocador de residus metropolitans al Pinell de Brai, la construcció de més de 50 parcs eòlics a les muntanyes del territori, el creixement urbanístic «il·limitat», els problemes de les centrals nuclears, o les amenaces de transvasaments centraran les reivindicacions dels ecologistes.

El Punt (12-Febrer-2009)

Més informació a El Punt:
-Montilla defensa que la nova llei manté les garanties ambientals

1 comentari:

  1. Ni Pujol ni Montilla s'han preocupat per les Terres de l'Ebre,
    La prova està en les actuacions de REGSA. Fa temps que n'estic subscrit al seu butlletí i, francament, ni existim, totes les actuacions es fan a Barcelona, Girona, Lleida o el Camp de Tarragona.
    La Generalitat ha oblidat i menystingut les TE, i res no ha canviat a millor, si de cas ha canviat a pitjor.
    Com el MMARM, o l'ACA, rematant pel CAT.
    Manifestar-nos és un acte democràtic i saludable.
    Que "cabrons"(*) els dels governs!

    (*)Imitació del personatge de Polònia-tv3 de P. Maragall.
    (**) Per cert son germà deu estar tant o més a punt de l'UMI que ell. O ser conseller d'educació i que tots se't posin en vaga no vol dir quelcom?
    Com veieu no només és la política mediambiental el que fa guspires.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta