12 de febrer del 2009

Policies de barri desapareguts

El president de l'associació de veïns de Ferreries-Sant Vicent, Manolo Gamundi, va afirmar que han fet arribar la seua queixa al govern tortosí, per les deficiències en el desplegament de la policia de barri, que va entrar en funcionament l'1 d'octubre del 2007. «A Ferreries teníem dos agents i ens hem quedat amb un a mitges, ja que només ve una estona al matí i a l'hora de sortida dels col·legis», va dir. De fet, Gamundi va afegir-hi que havia demanat una entrevista amb els Mossos d'Esquadra per reclamar la seua intervenció en matèria de seguretat i trànsit.

En aquest sentit, l'alcalde, Ferran Bel, va precisar que ja havien explicat als veïns que set dels quinze agents que formen la policia de barri havien de marxar a completar la seua formació a l'Escola de Policia de Catalunya. Bel va anunciar que els set agents tornaran al juliol i que dilluns s'incorporaran quatre agents nous en pràctiques. A més, l'alcalde va afegir-hi que la prova que la policia de barri és «una eina útil» és que «ara se'ls troba a faltar».

El Punt (12-Febrer-2009)

3 comentaris:

  1. Te una barra, el policia de barri a l'unic lloc que el veuen es a Remolins, quan entren i surten de treballar.
    Com pot dir que "la gent els troba a faltar i per aixó son efectius", al barri del Temple no els he vist mai, n'hi havia d'haver dos i en comptades ocasions n'hem vist un.
    Que faci el favor de treballar i deixar de vendre fum, que sembla que sempre sigue nadal amb tan de fum, fum, fum.
    "BEL, ESPALIVA QUE SI QUE ESTAMOS TAN MAL, NO NOS INTENTES ENVAUCAR, QUE NO SOMOS TONTOS Y ESTAMOS MUY MAL"

    ResponElimina
  2. Jo, el que trobo a faltar, són les visites que feia el nostre alcalde abans de que ocupés la poltrona, preguntant a la gent què els amoïnava, què necessitaven, i coses així que queden molt bé de cara a la galeria -sobretot quan s'apropen eleccions- i que realment, passat el temps, comprovo que no varen servir per a res...

    ResponElimina
  3. "A més, l'alcalde va afegir-hi que la prova que la policia de barri és «una eina útil» és que «ara se'ls troba a faltar»"

    Home, ho ha intentat, però, no li a sortit una frase "encertada" o vertadera.

    En aquest cas, simplement, "no estan", i que no estiguen es prova de que no estan.

    I si se'ls troba a faltar és perquè no estan, no perquè s'hagi demostrat que és una eina útil, ja que no n'hi ha hagut prou per adonar-se'n.

    Tornem a classe de gramàtica?
    O d'ètica política?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta