20 de febrer del 2009

Nova imatge de La Marfanta i nou widget per posar els titulars al vostre bloc

Com haureu notat, avui hem renovat el disseny del bloc. La imatge de La Marfanta ha hagut de canviar a partir d'aquest matí, ja que la plantilla que havia instal·lat fa cosa d'un any ha començat a donar problemes per visualitzar correctament alguns dels continguts. De fet, alguns potser us heu estranyat quan heu vist que La Marfanta s'havia convertit en un bloc privat, una mesura temporal que hem hagut de prendre per tenir temps de canviar la plantilla i recuperar els elements habituals. Però com que diuen que s'han d'aprofitar les crisis per renovar-se i impulsar els canvis, hem optat per un nou disseny més net i entenedor, que combina el blanc i el roig (colors que ja predominaven en l'anterior disseny), i que sobretot prioritza la imatge i els continguts compartits, en la línia que hauria de seguir qualsevol web 2.0. A més, hem afegit noves eines, com el nou cercador que Blogger encara té en fase beta, i que permet cercar qualsevol paraula dins dels articles de La Marfanta, però també entre els enllaços, a la barra lateral i a la resta d'internet, a través del cercador de Google. Una eina que segur que us serà molt útil.
En aquest sentit, avui també us volia oferir la possibilitat de compartir amb tots vosaltres el nou widget que hem creat per a Netvibes, i que podeu personalitzar i incrustrar al vostre bloc amb total llibertat. De fet, molts de vosaltres m'heu demanat, alguna vegada, si podíeu incorporar els titulars de La Marfanta al vostre bloc personal. Per tant, amb aquesta eina, podeu tenir al vostre bloc els últims titulars de La Marfanta, així com dels blocs Pantalla-Completa, Hespèria i Ebresfera.cat, però també un resum dels últims articles de la blocosfera ebrenca. Esperem que us agrade, però sobretot que l'utilitzeu.

7 comentaris:

  1. felicitats pel canvi, m'encanta: net i hiperfuncional!!!

    ResponElimina
  2. Tot molt be, nomes una cosa noto a faltar: Amb el disseny anterior, la quantitat de comentaris en cada noticia/entrada es visualitzava millor i facilitava la participació.

    ResponElimina
  3. Sí, en això tens raó, Cucafera. Per això després he posat la paraula COMENTARIS amb majúscules, perquè destaque més. Però suposo que en els propers dies ja ens anirem acostumant tots plegats al nou disseny. Gràcies per la teua aportació!

    ResponElimina
  4. A mi se'm reprodueix sempre 'La Marfanta TV' i quan s'està amb notícies per totes bandes i llegint La Marfanta entrada a entrada, tenir que aturar el reproductor cada vegada, és un poc molest.

    ResponElimina
  5. Sí, Álvaro, és una mica molest. Havia posat el reproductor aquesta tarda per veure com funcionava. Ja està solucionat. Moltes gràcies!

    ResponElimina
  6. Felicitats pel nou disseny !!!

    ResponElimina
  7. Enhorabona, Gustau.
    Sempre innovant. Endavant i que no pare!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta