20 de febrer del 2009

Benach parla del Facebook a Amposta

Dues setmanes després de la seua conferència brillant sobre política 2.0 amb motiu de la tercera edició de l'Ebrebloc, a Tortosa, el president del Parlament de Catalunya visita avui Amposta per oferir una conferència sobre els usos de la xarxa social de Facebook. Amb motiu de la xerrada mensual del cicle Nits a l'Àtic, que organitza l'associació Atictes, aquest vespre Ernest Benach explicarà la seua experiència a internet com a polític i ciutadà, amb una presentació que porta per títol Del Facebook al Twitter. Política i xarxes socials. L'expectació que ha generat la xerrada ha estat tan gran que, tot i que l'acte es farà al Consell Comarcal del Montsià, la gent d'Atictes ha hagut de tancar les inscripcions. Segons expliquen, la conferència de Benach tindrà un marcat caràcter didàctic, i després de la xerrada hi haurà una estona de tertúlia a peu dret , així com una copa de cava gentilesa d'Atictes. Com ja és habitual durant les Nits a l'Àtic, els internautes ampostins obriran diverses vies de seguiment i de participació a la vetallada, a través d'un compte de Twitter, a través d'AtictesTV i a través de Web mòbil.

4 comentaris:

  1. El Benach es el millor, ara ja ha descobert com pot fer politica sense moures del despatx de casa,

    ResponElimina
  2. en un mes i mig Benach ha baixat 3 cops només a Baix Ebre i Montsià. Me sembla que precisament al despatx de casa no s'està...

    ResponElimina
  3. el fet de que un politic faci us de les noves tecnologies no crec que el faci mes vanguardista, segurament i crec que idealment tant de bo mes gent de la politica ho fes pero en aquest cas penso que la majoria de gent que segueix aquests temes ho interpretin de aquesta manera

    ResponElimina
  4. Mes vanguardista potser si, ara, mes bon polític, no necessàriament.
    Quan a les baixades al territori, vols dir que dels tres cops, dos no han estat pel partit i un per a la conferencia aquesta que, al cap i a la fi, nomes es per a parlar d'una cosa que sembla ser el seu hobby per excel·lència?.
    Per altra part, amb tant de viatge, ara s'entén el reposapeus del cotxe.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta