11 de febrer de 2009

Oli amb sabors per «enriquir» els plats dels restaurants de l'Ebre

L'associació de restauradors Platigot de Tortosa va presentar ahir les VI Jornades Gastronòmiques de l'Oli d'Oliva, que tindran lloc del 14 al 22 de febrer. Enguany són vuit els restaurants de la ciutat (Paiolet, La Caldereta, Nolla, El Riu, Sport, Hotel Corona, Sant Carles i L'Estudi) que s'han adherit a unes jornades que s'organitzen amb motiu de la XIV Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre. De fet, el gerent de la cooperativa Soldebre, Josep Estrada, va avançar que una de les novetats de la fira de Jesús serà la presentació de la nova gamma d'olis amb sabors, que ja han començat a comercialitzar a l'agrobotiga. Estrada va explicar que l'oli Secrets de Cuina Cast Sabors és fruit de la col·laboració que va iniciar-se l'any passat amb alguns restaurants, que demanaven «enriquir» l'oli amb algun altre producte que també fos del territori. Així, Soldebre ha creat diferents tipus d'olis amb sabors (llima, llorer, romer, all, mandarina) per donar un toc diferent als plats, si bé està pensat sobretot per als restaurants de les Terres de l'Ebre. Estrada va afegir-hi que no té res a veure amb els olis aromàtics que hi ha al mercat.

El Punt (11-Febrer-2009)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta