2 de març del 2009

Senyals estranys a Tortosa

Ahir ens va arribar al correu electrònic aquesta imatge certament curiosa, que ens mostra la situació d'un senyal de trànsit al carrer Migdia de Tortosa. En veure-la, la sensació és molt estranya, però posats a embolicar la troca també podríem fer una lectura política. Ben col·locada, la senyalització ens adverteix de la prohibició de fer un canvi de direcció a l'esquerra. Però amb aquesta nova col·locació, el que diria el senyal és que no podem baixar i després girar a la dreta. Bromes a banda, el que seria desitjable és que la gent s'abstingués d'alterar la senyalització vertical, ja que en realitat estan incorrent en un delicte contra la seguretat en el trànsit. Però també caldria que l'àrea de Trànsit de l'Ajuntament vigilés el bon estat dels senyals, i sobretot a les cruïlles més problemàtiques o en els carrers de nova creació. Fa relativament pocs mesos que el carrer Migdia és completament transitable, i encara avui costa saber les direccions en aquesta zona de Ferreries Nord. Només falta que els senyals estiguen mal col·locats i que generen més confusió, perquè després haguem de lamentar un accident.


*També podeu enviar les vostres fotografies de denúncia a marfanta@marfanta.com

8 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. crec que este és un cas que només el pot arribar a explicar el Dr. Accídia... ja li has preguntat la vertadera raó de tot plegat? segur que els Profunds hi tenen alguna cosa a veure...

    :D

    ResponElimina
  3. El vent del mes de gener va fer molts estralls als senyals. Sobre tot per la carretera. A la C-12 o l'Eix de l'Ebre n'hi ha diverses de tirades per terra, girades, etc. Després de quasi un mes i mig, segueixen igual, amb el perill que això comporta. Fins quan?

    ResponElimina
  4. la culpa de tot la té el sr. Sabaté!! jajajajajaja

    ResponElimina
  5. Els Profunds no poden ser perquè no poden viure fora de l'aigua. Senzillament ha perdut un "tornillo" i ha girat 90 graus.

    ResponElimina
  6. No es per discutir però crec que els profunds poden fer estances curtes fora de l'aigua. Per tant, no els hi seria molt difícil sortir del riu, per girar la señal. Ara, també s'ha de dir que serien uns profunds profundament aburrits per a fer això.

    ResponElimina
  7. No recordo, els de la "Ombra sobre Innsmouth" eren profunds o hibrids ? Fa tants anys que no llegeixo Lovecraft ...

    ResponElimina
  8. els habitants d'Innsmouth eren híbrids entre humans i profunds, que creixien com a humans però acabaven a la mar com a profunds.

    a més a més, crec que si ho han fet (això de girar la senyal) alguna raó còsmica deuen tindre per fer-ho, que nosaltres ignorants humans mai sabrem fins que sia massa tard...

    :D

    m'encanta esta discussió...

    :D

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta