18 d’abril del 2009

El complex ciclista de Vinallop podria entrar en funcionament aquest estiu

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i la presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme, Carme Mas, van visitar ahir les obres del complex ciclista que l'Ajuntament construeix a Vinallop, al costat de la nova pista coberta. El projecte té un pressupost d'1,3 milions, amb una subvenció de 550.000 euros de la secretaria general de l'Esport, i la previsió és que el complex puga entrar en funcionament aquest estiu. De fet, Bel va explicar que les obres s'han endarrerit uns mesos perquè han preferit soterrar una línia elèctrica que travessa els terrenys. El complex ciclista inclourà una zona de pàrquing, graderies i un edifici amb vestidors, sales de reunions i magatzem. Segons Bel, serà un equipament pioner a Catalunya i a la resta de l'Estat. Així, a més d'un circuit de ciclisme en carretera de 1.025 metres, també hi haurà un circuit de BMX de 270 metres, on es podran fer campionats estatals; un circuit de trial de 2.385 metres quadrats, i un recinte escolar de 780 metres quadrats.

El Punt (18-Abril-2009)

1 comentari:

  1. Peró continuarem amb el vell velodrom que no te les mesures reglamentaries, un altra oportunitat que s'en va,siau....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta