22 d’abril del 2009

Los Rebeldes apadrinaran els guanyadors de l'Ebre Musik

El concert conjunt serà el 30 de maig

El grup de rock Los Rebeldes serà enguany el convidat estel·lar en la cloenda del concurs Ebre Musik, que coincidirà el 30 de maig amb l'entrega dels premis de l'edició del 2008. Així, a més de les actuacions dels grups Plou Com Mai, Mighty Toxic Boy i The Mirror Eyed Doll, la festa inclourà un concert de la banda de Carlos Segarra.

Los Rebeldes actuaran en un concert gratuït a la nova plaça del Mercat, tot reproduint la fórmula de l'Ebre Musik de l'any passat, quan un grup veterà com Siniestro Total va actuar al costat dels guanyadors del concurs. El regidor tortosí de Joventut, Emili Lehmann, va presentar ahir la nova convocatòria de l'Ebre Musik, així com la festa de cloenda de l'edició anterior. El certamen està obert a la participació de grups i solistes de pop-rock, metal i les seues variants, que procedeixin de les Terres de l'Ebre i dels territoris veïns: el Camp de Tarragona, el Matarranya, els Ports i l'Alt i Baix Maestrat. «Estem molt satisfets de com s'ha revifat el concurs en els dos últims anys, tant pel suport del públic com pel nombre de maquetes presentades, ja que l'any passat hi havia 35 aspirants», va assenyalar Lehmann.

En aquest sentit, va detallar que els grups i solistes que vulguen participar en la propera edició de l'Ebre Musik han d'enviar-los una maqueta, enregistrada en un CD amb tres temes de creació pròpia, abans del 30 de juny. D'entre totes les maquetes rebudes, un jurat especialitzat seleccionarà els vuit finalistes, que seran els que actuaran durant la tardor, els divendres a la nit, a la sala Cool. Els premis seran els mateixos que en l'edició anterior: 2.000 euros per al guanyador, 900 per al segon i 600 per al tercer. A més, com també s'ha fet enguany, s'editarà un disc amb tots els finalistes, i els guanyadors actuaran al concert de cloenda amb un grup convidat.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 22-04-2009 Pàgina 27

Foto: Ajuntament de Tortosa

4 comentaris:

  1. Quins gustos més curiosos te aquest regidor, els Rebeldes? a mi mai m'han agradat, peró es que la setmana pasada aquest grup va presentar a una famosa sala de festes de bcn un disc recopilatori o alguna cosa semblant, i entre els convidats a la Premier eren molts per no dir tots els avui detinguts Angeles del Infierno, una cosa si que em tranquilitzar els Angeles del Infierno de bcn no vindran estan a la presó.

    ResponElimina
  2. Doncs a mi em sembla genial!!!!!!!!!!!!..............

    ResponElimina
  3. La pregunta és:

    En l'actual moment de crisi econòmia, amb un ajuntament que porta 12.000.000 d'euros de deute en dos anys, i que no fa res per tal de que la ciutat recupere el ritme econòmic, cal gastar diners amb Los Rebeldes o amb Perico de los Palotes

    ResponElimina
  4. Si, no té massa sentit portar un grup que agradarà a uns poc quarentons que els hi agrada el rockabilly. Només falta Loquillo i El Ultimo per fer revival 80s total.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta