29 d’abril del 2009

[MarfantaTV] Els alumnnes d'Empresarials a l'Ebre xiulen la degana a la inauguració de la XII Trobada d'Economia

Un centenar d'alumnes de l'Escola de Ciències Empresarials de la URV a les Terres de l'Ebre han xiulat aquest matí la degana, Glòria Barberà, en protesta contra la supressió de les classes matinals en el campus de Tortosa, així com pel possible acomiadament de cinc professors. Barberà inaugurava la XII Trobada d'Economia de les Terres de l'Ebre a l'aula magna de l'edifici Betània del campus de l'Ebre.

2 comentaris:

  1. Referent al tema del comiat dels cinc professors, Quan m’he fet ressó de la notícia no la podia creure. Tenen un grapat de professors especialistes en les seves àrees, experiència de molts anys, coneixement absolut de la realitat del territori i reconeguda qualitat docent i plantegen acomiadar-los per uns motius certament nebulosos. Això només pot passar aquí. El professors que volen acomiadar han contribuït decisivament a la implantació dels estudis universitaris a les Terres de l’Ebre. Són part del projecte. Apartar-los només significa una cosa: renunciar al compromís «d’implantar en aquest territori un campus universitari complet i de qualitat»

    ResponElimina
  2. Perqué ? Digue-ho clar i catalá!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta