3 de maig del 2009

El PSC critica els sondejos arqueològics a la piscina i defensa els nous «gratacels» de Tortosa

El PSC de Tortosa aprofitarà el ple ordinari de demà per reclamar al govern de Ferran Bel que reconsideri la seua intenció de tancar al públic la piscina descoberta, per fer-hi uns sondejos arqueològics aquest estiu. El portaveu del PSC, Joan Sabaté, va explicar que han rebut queixes dels usuaris i dels membres del Club Natació Tortosa. «No entenem per què s'han de fer uns sondejos arqueològics abans de fer les obres a les piscines, si Cultura no ha fet cap requeriment i la carta arqueològica de Tortosa no hi preveu l'aparició de restes», va dir Sabaté. «Tortosa no pot quedar-se sense piscina a l'estiu, i l'inici de les obres no és imminent», va remarcar.
D'altra banda, Sabaté va celebrar que l'Ajuntament haja cedit a Educació els terrenys per construir el tercer institut al pla parcial Temple Sud. Amb tot, l'exalcalde va tornar a lamentar que Bel haja tardat dos anys a cedir els terrenys, i va acusar-lo d'actuar a remolc de les denúncies dels socialistes. En canvi, Sabaté va deixar clar el suport del grup municipal del PSC a l'eixample del Temple Sud, en què s'han de construir 668 habitatges, així com dues torres de 15 plantes al costat de l'autovia de l'Aldea. De fet, sobre les suspicàcies que el projecte ha despertat ara a l'entorn del PSC, Sabaté va recordar que el conveni del pla Temple Sud va signar-se durant la seua etapa a l'alcaldia. «Aquí no hi ha hagut especulació, ni s'ha volgut afavorir el promotor, sinó que vam dissenyar un barri amb edificis alts i estilitzats, amb moltes zones verdes, per donar una imatge de major modernitat a l'entrada de Tortosa», va dir Sabaté. Un esquema que es reproduirà als terrenys de Renfe, on hi haurà sis torres de diferents alçades i força més altes que els edificis de l'Eixample i del barri del Temple.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 03-05-2009 Pàgina 11

7 comentaris:

  1. Comentari de Manel de la Vega a una altra entrada de la Marfanta:

    Fer dues torres de 15 plantes és massa, la veritat l'exemple més clar està en l'Ampolla. Això trencarà amb l'estètica de l'entrada de Tortosa. En tot cas, s'hauria de replantejar el projecte en aquest sentit. No sé que pensa les associacions de veïns, però puc imaginar-me que pensarà molta gent d'aquests barris.

    Falta de diàleg, coordinació o les dos coses?
    Potser ens ho haurem de fer mirar, no?

    ResponElimina
  2. Lo del PSC és al.lucinant. Criticar per criticar ja no saben qué fer probets meus.

    ResponElimina
  3. Manel de la Vega, es lliure de donar la seva opinió, com a persona que es lliure de pensament.

    Es per aquesta raó que en la seva entrada discrepa del que diu el PSC.

    Si pensa diferent es motiu de discusió per a vosaltres, no amolleu, però Manel de la Vega es lliure i per això pot opinar diferent com qualsevol persona que és militant del PSC, ja que no apliquen el pensament únic.

    ResponElimina
  4. "Los buscadores de oro cavan mucho y hallan poco." (Heráclito de Efeso)
    ¡Que fort això de fer excavacions arqueològiques a Ferreries! Ara que ben pensat igual esgarrapant troben aigua i ja no cal fer la piscina.
    O potser serà que costa massa mantindre una pisicna tant gran i no tenen prou presupost? No sé, no sé.

    ResponElimina
  5. He sentit rumors que apunten a una possible troballa de la tomba d'Alexandre Magne... Us imagineu quina canya??

    ResponElimina
  6. el far del nord, es tant evident que De la Vega es lliure de donar la seva opinió que no pot ser-ho mes. També es evident que sent com es ( potser m'equivoco i resulta que ho era ) membre de l'executiva local i de federació del PSC no es lògic que discrepe d'aquesta manera i per això jo parlava de falta de coordinació o diàleg . I, si com dic, m'equivoco hi no te cap càrrec i nomes es militant de base, perquè no va fer aquest comentari quant si que el tenia? i hagués demostrar que efectivament no existeix "l'unipensament".

    ResponElimina
  7. Primer que els sondejos no son arqueològics, sinó geològics, i desprès lo dels gratacels, ara per ara es fer volar coloms.. La fantasia sempre ha estat un signe de complexes i de impotència.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta