13 de maig del 2009

La TDT ja ha arribat al Baix Ebre

Avui fa just una setmana que comentàvem, en aquest mateix bloc, l'errada dels cartells de la campanya Connecta't a la TDT que s'havien instal·lat a les parades d'autobús de Tortosa. Als cartells de les marquesines es llegia que La TDT ha arribat al Montsià, i ens preguntàvem si a les parades d'autobús d'Amposta també s'informava que la TDT havia arribat al Baix Ebre. O si el que volia dir-nos el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació era que, si els tortosins volíem sintonitzar els canals de la televisió digital terrestre, havíem de marxar a viure a la comarca veïna. Doncs bé, el problema ja ha estat solucionat. Ahir al matí ja hi havia els nous cartells a les parades d'autobús de Tortosa, amb l'anunci correcte: La TDT ha arribat al Baix Ebre. Connecta't a la TDT. Curiosament, el canvi de cartells ha coincidit amb l'adaptació de l'antena col·lectiva a la nostra comunitat de veïns, dilluns d'aquesta setmana, i per tant ja podem rebre tots els canals de la TDT a casa. Fins ara, només rebíem el senyal digital dels canals de Televisió de Catalunya (TV3, 33, K3-300, 3/24), del Grup Godó (8TV, 105 TV, EDC) i del múltiplex 66 (Veo 7, SET en Veo, Intereconomía i Teledeporte). Però ara ja rebem els 32 canals de TDT operatius al Baix Ebre (tot i que durant gairebé 24 hores el múltiplex de Telecinco i Disney Channel -el 68- s'havia quedat sense senyal). La TDT ha arribat al Baix Ebre i també a casa d'un servidor.


*El llistat de canals i freqüències al nostre territori és el següent:

3 comentaris:

  1. Com diu un conegut anunci, a la "república independent de casa meva" no es veu la TDT correctament... deu ser que no està al Baix Ebre, ni al Montsià, ni al mapa... posa't el digital+ em diu un veí que sembla que te conveni amb l'instal.lador... una me! en perdó, tinc el mateix dret que tothom a veure la televisió correctament i de forma "gratuïta". De moment la meva valoració de la TDT és totalment negativa. I que consti que no visc en un molló perdut del Port, si no a una zona bastant transitada de Ferreries...per la cobertura, dic. Paciència. De moment veig el que puc i m'interessa per internet que no et lliga ni a horaris i a interminables talls publicitaris.

    ResponElimina
  2. Perdona la meva ignorància, però entenc que dius que s'havien equivocat?

    Segueixo quedant-me molts cops sense senyal de TV3

    ResponElimina
  3. Ho has entès bé, sí.
    D'altra banda, si et quedes sense senyal de TV3 és molt estrany, ja que els canals de TVC són els que acostumen a arribar amb més potència de senyal, fins i tot encara que no tingues adaptada l'antena.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta