13 de maig del 2009

Porra de la final Athletic-Barça amb premi de tres DVD del partit Chelsea-Barça

Després de l'èxit aconseguit amb la porra del Chelsea-Barça, avui us tornem a proposar un altre joc, tot aprofitant la final de la Copa del Rei que disputaran a l'estadi de Mestalla, a València, l'Athletic Club de Bilbao i el FC Barcelona. El partit comença a les 22.00 hores, i a Catalunya es podrà veure a través de TV3 (en català) i de La 1 de TVE (en castellà). A més, també serà la primera vegada que TV3 fa una retransmissió d'un partit en aranès, per als espectadors de la Vall d'Aran. Es tracta d'un partit molt atractiu, que enfrontarà els dos clubs de la lliga que més vegades han aconseguit la Copa d'Espanya: el Barça, en 24 ocasions, i l'Athletic, ni més ni menys que 23 cops. De fet, cal tenir en compte que abans de la Guerra Civil, la rivalitat entre el Barça i els de Bilbao era màxima; alguns diuen que fins i tot més forta que entre els blaugrana i el Real Madrid, ja que el FC Barcelona i l'Athletic eren els millors equips en els primers anys de la lliga. L'última vegada que els dos clubs van enfrontar-se a la final de Copa va ser el 1984, que l'Athletic va guanyar per 1-0 en un partit ple de polèmica. Però el Barça és l'últim dels dos clubs que ha guanyat la Copa, consecutivament, els anys 1997 i 1998 (primer contra el Betis i després contra el Mallorca). A més, en els dos partits d'aquesta temporada, el Barça ha guanyat l'Athletic, tant a San Mamés (0-1) com al Camp Nou (2-0). Però quin creieu que serà el resultat del partit d'avui? La primera persona que encerte el resultat de l'Athletic-Barça tindrà un DVD de l'històric partit de la semifinal de Champions entre el Chelsea i el Barça, en què els blaugrana van classificar-se amb un golàs d'Andrés Iniesta en l'últim minut. El DVD és una còpia domèstica del partit amb locució en castellà (Canal+) i un recull dels programes especials i de les notícies sobre el partit, tant a Canal+ com a TV3. Un DVD d'aquells que són per guardar, per tornar a veure el partit quan vulgueu i tornar a xalar amb el gol històric d'Iniesta. Però si no encerteu el resultat no patiu, que també sortejarem dues còpies més entre tots els que feu el vostre pronòstic o comenteu les opcions que té el Barça aquesta nit.
Tot seguit podeu veure l'especial sobre la final de Copa del 1984, que ha fet el programa Fiebre Maldini de Canal+...

22 comentaris:

  1. partit fàcil

    barça 4 - atheletic 1

    ResponElimina
  2. el barça guanya als penaltis

    ResponElimina
  3. Barça - 2
    Bilbao - 3

    :(

    ResponElimina
  4. Barça 3 - Atlètic 2
    tres a la primera part(2+1) i dos a la segona(1+1).
    el primer per la copa, el segon per la lliga i el tercer per la campions.
    I a xalar tots.

    ResponElimina
  5. Barça 2 - Atlètic 1

    ResponElimina
  6. tornem a provar sort, jeje.

    barça - 1
    Bilbao - 0

    primer títol!!!

    ResponElimina
  7. Barça: 1 Bilbao: 1

    I q la suerte nos acompañe...

    ResponElimina
  8. jo estava pel 3-1 que és el resultat que m'he apostat amb uns companys de bilbao,
    però com ja esta ficat, m'hauré de decantar pel 2-0

    ResponElimina
  9. Ho sento si repeteixo pero serà:
    Atletic 1 - Barça 3

    ResponElimina
  10. barça 3 - 1 Ath. bilbao

    ResponElimina
  11. barça 3 - Ath. bilbao 1

    ResponElimina
  12. Ho sento:
    Athletic 2 Barça 1

    ResponElimina
  13. Barça prou q la porra es meva

    ResponElimina
  14. yes we can, ara cap al triplet, gustau tindre l'honor de poder coneixer-te

    ResponElimina
  15. Quina sort Vare 08. La primera aposta i l'has encertada. Afortunat.

    ResponElimina
  16. felicitats al Vare08 i al Barça, of course.
    Ara espero que Guardiola juga amb el cap i guarda/protegeix jugadors de cara al final del Champions (ja que la lliga no està lligat pero si que està al sac!).

    ResponElimina
  17. Bé, ja tenim els resultat i també els resultats del sorteig. Com l'altre dia, enhorabona a tots i gràcies per participar.

    -El guanyador indiscutible de la porra ha estat Vare08, l'únic que va pronosticar un 4-1. A més, té el mèrit de ser el que va obrir la porra amb aquest resultat. Com a premi, a Vare08 li correspon un DVD domèstic del partit històric contra el Chelsea, amb el gol d'Iniesta que va classificar el Barça per a la final de la Champions.

    -A banda, també hem sortejat tres còpies privades més del mateix DVD. Assignats a cada participant de la porra un número i amb l'ajuda d'una mà innocent, el resultat ha estat el següent:
    4-Mario (Barça 3-Athlètic 2)
    9-Susanna Abella (2-0)
    12-Cucafera (Athletic 2-Barça 1)

    *Nota important: per poder rebre la vostra còpia del DVD heu d'enviar un correu electrònic a marfanta@marfanta.com i dir-me la manera com el voleu rebre.

    ResponElimina
  18. Barça - 1
    ManU - 3

    l'any que bé serà!! :(

    ResponElimina
  19. Gràcies Gustau.
    Tot ho fa tot més divertit.
    I una porra és una porra.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta