8 de juny del 2009

Epidèmia de cartells de la nova campanya de l'agrupació Comerç Zona Centre de Tortosa

L'agrupació Comerç Zona Centre de Tortosa, amb la col·laboració de l'Ajuntament, la Diputació de Tarragona, la Cambra de Comerç i Comerç de Catalunya, acaba d'iniciar la campanya Al juny premiem les teves compres. Per fer-ho, l'entitat ha penjat als carrers de tota la ciutat una sèrie de cartells per anunciar la promoció, amb el lema Compra als comerços Tortosa-Centre, rasca i aconsegueix el teu premi. El problema és que podeu trobar-vos els cartells penjats per tot arreu, i no només a les portes de les botigues o a les columnes d'expressió ciutadana instal·lades per l'Ajuntament, amb motiu de l'entrada en vigor d'una ordenança de civisme que estableix multes de 750 euros per penjar cartells en llocs no autoritzats. Per exemple, aquest cartell de l'agrupació Comerç Zona Centre de Tortosa està penjat a la tapa d'un comptador elèctric, a la façana de l'IES de l'Ebre que dóna a la rambla de Catalunya. En els primers quinze dies d'aplicació de l'ordenança, l'Ajuntament ha posat un total de 37 denúncies per actes incívics.

10 comentaris:

  1. No tingues cap dubte, que el senyor Bel, aplicarà la llei.

    Ara, que ben pensat, no crec que s'atreveixe a tocar un graner de vots com aquest.

    ResponElimina
  2. quina tel.la marinera això de l'ordenança pírrica, ay perdó, "cívica"....

    ResponElimina
  3. I ara Bel s'autoimposarà una multa?, No posarà cap multa perquè no s'emprenynin els comerciants? Passarà la culpa als qui han penjat els cartells??? TO BE CONTINUED.....

    ResponElimina
  4. Evidentment no posrà cap multa.
    El més fort de tot, és que esta agrupació de comerciants és una de les impulsores d'esta puta ordenança.
    Van fer pressions fins que van tenir l'ordenança que els permetes "netejar" la ciutat d'"indesitjables" els dies de gala.
    Vaia collons.

    PEr cert, algú sap on se poden trobar les actes dels col·legis electorals de Tortosa???

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. L'agrupació de comerciants en campanyes passades ja ha anat posant elements rars que van embrutant los carrers. Per exemple aquells farolets ridículs quye van posar a la façana de les botigues i que en alguns casos encara se mantenen, sense fer-ne cap ús. O los cartells informatius que van posar que no servien per a res...

    I parlant d'elemnts estranys que apareixen a la ciutat, a qui de la Cambra de Comerç se li va acudir posar aquell monolit de pedra per conmemorar el centenari que no fa més que afegir un obstacle més a la vorera, deixant un racó més per que s'acumuli brutícia. I el dia que el treguin, qui refrà la vorera, que és de la Ciutat i no de la Cambra. I no parlem de lo mal que fa a la viasta, tapant part del motlluratge de pedra de façana de la casa brunet... (El gust del "nou ric" al carrer.

    ResponElimina
  7. Es un greuge comparatiu clarissim, hi ha alguna manera de denunciar-ho? Suposo que denunciar-ho al mateix ajuntament és perdre el temps ...

    ResponElimina
  8. pa ho sento a la Tortosa rancia i reaccionaria que ens toca viure fins que no guanyin els que governen CIU+ERC no ja eleccions, eleccions on? si no guanyen no publiquen els resultats son així de... democra... que?

    ResponElimina
  9. Amic Pa, pel PSC entre les 9 i les 14 i gustosament et faran una copia, taula a taula, amb percentatges taula a taula.

    Com pots suposar el nostre govern el de Ferran Bel, no ha fet eleccions, ell ja en va fer el 27 de maig del 2007, i segons ell el poble ja va parlar.

    ResponElimina
  10. Per a Pa i tots els que estiguen interessats, al blog lopontdebarques.blogspot.com
    hi ha penjats els resultats taula a taula de la ciutat de Tortosa.

    Lamento que a titol personal hagi hagut fer una feina que li correspont al govern de la ciutat, però la democràcia no ha arribat encara al nostres consistori d'ença que Bel n'es l'alcalde.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta