4 de juny del 2009

Les famílies preinscrites a l'IES Joaquim Bau mantenen la pugna amb Educació

Les 27 famílies afectades per la decisió del Departament d'Educació de no crear la nova línia d'ESO a l'IES Joaquim Bau van decidir no assistir ahir a la reunió que havia convocat l'IES de l'Ebre per poder explicar-los el projecte educatiu del centre. En un comunicat, les famílies recorden que van triar l'IES Joaquim Bau com a primera opció per matricular els seus fills, i que s'estan vulnerant els seus drets. Així, les famílies acusen Educació d'haver comès una «falta de planificació», ja que la nova línia d'ESO s'ha creat després del període de preinscripció, en saber-se que sobraven 27 alumnes a l'IES Joaquim Bau. «No donem per tancat el conflicte», van advertir.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 04-06-2009 Pàgina 7

8 comentaris:

  1. Marian Rojas dimissió! Per intolerant i incompetent, per discriminadora pro partit!

    ResponElimina
  2. El 91,67% dels alumnes de P3 del Camp de Tarragona i el 95,42% dels de les Terres de l'Ebre han estat admesos al centre que han escollit en primera opció en el procés de preinscripció. Al Camp de Tarragona hi ha unes 600 famílies que no han tingut aquesta sort i a l'Ebre en són menys d'un centenar. Pel que fa a primer d'ESO les xifres són una mica superiors. El 94,54% dels alumnes del Camp de Tarragona han estat admesos en la primera opció i és major el percentatge a les Terres de l'Ebre, on s'arriba al 96,16%. En aquesta zona educativa és on els percentatges d'admissió en primera opció són els més alts de tot Catalunya.

    Font diari el PUNT


    Sense comentaris

    ResponElimina
  3. francesc,
    vols donar arguments per a que es callen els pares, però els percentatges és una eïna que utilitzen els polítics per a justificar-se.
    En aquest cas no hi ha justificació possible. Tot l'enrenou és conseqüència d'una planificació inexistent. Quan la Sra Rojas diu que no entén la reacció que s'ha produit, i més tenint en compte que ella va estudiar al Bau i ha treballat a L'Ebre, jo li puc dir que precisament ella que és coneixedora d'aquest mon, hauria d'haver previst aquesta reacció.

    O no està preparada, o té en ment una planificació molt personal.

    ResponElimina
  4. El que haurien de fer és declarar a la Rojas martir i santa per tot el què està passant i uns pares molts malvats que !oh gran escàndol! només demanen escolaritzar els seus fills al centre on han triat i s'han atrevit ¡oh, encara més gran escàndol! a pertorbar els designis imperials de sa senyoria.

    ResponElimina
  5. Les planificacions no estan basades en una ciència exacta, són estimacions que es fan en base a dades històriques. Per tant, encertar al 100% és poc menys que impossible. Si les dades que dona Francesc són certes, sembla una molt bona planificació. Esperem que amb els pressupostos ho encerten igual de bé!

    ResponElimina
  6. Genial. Uns "utilitzen" les estadístiques i els altres "utilitzen" als pares per fotre guerra contra aquells que utilitzen les estadístiques. Si o no?.
    Imagina't que la decisió no estes emparada o fonamentada en estadístiques i que anessen en contra d'aquestes....llavors que diries. Yuca?.

    Magnificar el dret dels pares a escollir ( centre, no educació ), com un dret suprem, es un simplisme i portar-ho fins segons quins extrems, egoisme pur.

    ResponElimina
  7. "El Estado siempre tiene razón"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta