24 de juny del 2009

Tortosa torna a posar en marxa l'activitat turística «Viu lo riu», que combina natura, cultura i gastronomia

El regidor de Turisme, Ricard Forés, va presentar ahir la nova temporada de l'activitat fluvial Viu lo riu, que organitza l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Tortosa amb el suport del Club de Rem i la col·laboració de l'empresa Hifetours. Forés va recordar que Viu lo riu és una activitat estiuenca que ha esdevingut fonamental en l'oferta turística del municipi, molt lligada a la natura i a la recuperació de la navegació tradicional per l'Ebre. A més, el regidor va recordar que l'activitat també inclou una visita cultural a la catedral de Tortosa, així com la promoció dels dolços típics i la gastronomia de la ciutat.

Viu lo riu tindrà lloc cada dissabte dels mesos de juliol i agost, i consisteix en una baixada remant en muleta, un tipus d'embarcació tradicional de l'Ebre, des de Bítem fins a Tortosa. El preu és de 21 euros per persona, i inclou el desplaçament en autobús fins a Bítem, la degustació dels típics pastissets tortosins amb mistela, la baixada en muleta amb un monitor i la visita a l'exposició permanent del tresor de la catedral. Les tres muletes disponibles permeten formar grups d'entre sis i vuit persones.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 24-06-2009 Pàgina 9

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta