2 de juliol del 2009

Afectacions al trànsit del centre de Tortosa per les obres de reforma integral del carrer Bisbe Aznar

L'Ajuntament de Tortosa tenia previst començar ahir les obres de reurbanització del carrer Bisbe Aznar, un dels principals eixos viaris del nucli històric. Però les obres, que també inclouen la millora del carrer Oliver, es van haver d'ajornar perquè encara faltaven els senyals per desviar el trànsit. L'obra és força complexa per l'existència d'una volta de la claveguera del segle XVI, i caldrà desviar els conductors que vulguin accedir del pont de l'Estat cap al pont del Mil·lenari, per evitar el col·lapse a la plaça de la Pau i a la plaça Agustí Querol. Les obres, a càrrec de l'empresa Urcotex, tenen un pressupost de 332.000 euros i un termini d'execució de cinc mesos. El projecte preveu la millora de tots els serveis i la reposició dels llambordins de granit.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 02-07-2009 Pàgina 9

2 comentaris:

  1. Així, doncs, quan començaran?
    Espero que l'empresa encarregada treballi millor que la que va fer la Plaça de la Cinta, i no hagi de fer l'obra dos cops.

    ResponElimina
  2. Una obra que requereix molt de “carinyo” en la seva execució. Per cert, m’agrada la idea que conservar els llambordins de granit ja que li confereix personalitat al carrer i espero que la seva col•locació sigui la correcta.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta