2 de juliol del 2009

La IX Piraguada en Defensa de l'Ebre inclou un dinar popular amb música al pavelló firal de Tortosa

La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) va presentar ahir la IX Piraguada Popular en Defensa de l'Ebre, que enguany tindrà lloc en diumenge, el 12 de juliol. Una de les organitzadores, Mireia Palos, va explicar que el seu objectiu és «apropar el màxim de persones al riu, perquè cada vegada en siguin més els defensors». «Volem transmetre les agressions que viu el riu, però també volem que la gent passi un dia agradable, que gaudeixi del paisatge i que s'ho passi bé a l'aigua», va afegir. Tot seguit, Palos va recordar: «La millor manera que la gent s'estimi l'Ebre i vulgui defensar-lo és coneixent a fons els seus problemes i vivint-los, navegant arran d'aigua, com ho permeten fer les piragües.»

La piraguada, que s'emmarca en la campanya Big Jump 2005-2015 de la xarxa European River Network, se celebrarà al mateix temps que uns altres actes que es faran en moltes altres ciutats europees, i que reivindicaran la millora de la qualitat ambiental dels rius. La quota d'inscripció és de 15 euros per persona amb embarcacions a rem, 20 euros a motor, i 10 euros més pel dinar. Els tiquets es podran comprar del 6 a l'11 de juliol al mercat i a l'oficina de turisme de Tortosa, a l'antiga estació del Carrilet. La concentració serà a Xerta a dos quarts de deu del matí. Hi haurà una aturada per descansar al camp de futbol d'Aldover, on es podran comprar entrepans i begudes. La piraguada arribarà a Tortosa al migdia. Després d'una «sorpresa» per donar un ambient festiu i reivindicatiu a la jornada, hi haurà servei de dutxes i vestuaris al pavelló firal de Remolins, on tindrà lloc una fideuada popular amb la música del duet Riu en So.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 02-07-2009 Pàgina 10

Més informació: www.ebre.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta