2 de juliol del 2009

Els fitxatges galàctics del Real Madrid ja han costat més que el pressupost per netejar el pantà de Flix

Els tres fitxatges galàctics que ha fet el Real Madrid, Kaká, Cristiano Ronaldo i Karim Benzema, costaran uns 196 milions d'euros, uns 1.000 milions de pessetes més del que costarà la neteja de l'embassament de Flix. Per tant, ja tenim un referent per calcular i comparar l'enorme inversió que representa el procés de descontaminació del pantà de Flix. Les obres, ajudicades a l'abril del 2008 a una unió temporal d'empreses liderada per Fomento de Construcciones i Contratats (FCC), tenen un pressupost de 190 milions d'euros, i havien de començar abans de l'estiu de l'any passat. FCC, com ACS -l'empresa propietat del president blanc, Florentino Pérez-, és una de les empreses líders en obra pública a l'Estat espanyol. Però els 190 milions que l'Estat havia previst invertir en la neteja del pantà de Flix queden relativitzats al costat dels 67 milions per Kaká, els 94 milions per Cristiano Ronaldo i els 35 milions més per Benzema. De fet, si sumem els 15 milions que el Real Madrid també ha pagat pel valencianista Albiol, la xifra que el club de Florentino ja ha destinat als nous fitxatges puja fins als 211 milions d'euros. I encara diuen que li queden diners per fitxar, com a mínim, un galàctic més. En menys d'un mes, el Real Madrid s'ha gastat 211 milions. En canvi, els 190 milions d'euros de la neteja de Flix es gastaran al llarg de quatre anys, si és que algun dia comencen...

Més informació:
-Benzema s'afegeix a la col·lecció de fitxatges del Real Madrid
-Kaká de blanc, Bono de blaugrana
-El Reial Madrid tanca el fitxatge de Karim Benzema per 35 milions d'euros i sis temporades
-FCC adjudicatària de la descontaminació de l’embassament de Flix

5 comentaris:

  1. Aquestes xifres que dones haurien de fer pensar, a més d'un, en la bogeria que envolta el món del futbol. Clubs amb deutes multimilionaris poden disposar dels diners que volen i més, mentre que per les inversions necessàries no n'hi ha.

    ResponElimina
  2. Molta hipocresia és el que hi ha... a part d'envejeta, clar!!
    Em sembla que això del triplet s'haurà de recordar i no oblidar amb videos i dvd's ja que tardarem uns quants anys en tornar-lo a veure, jajaja.
    De desigualtats i injustícies sempre n'hiha hagut, n'hi han, i n'hi hauran....
    PANEM ET CIRCENSES!!

    ResponElimina
  3. A més, amb el que gastem amb internet i adeseeles els que ens movem per aquí, també podriem estalviar-mos-ho i ajudar als negrets de l'Àfrica, no?
    Total, pel profit que n'hi treiem....

    ResponElimina
  4. Quina notícia més absurda! Disfruteu ara que podeu i intenteu parlar menys del Madrid, això és lo que haurieu de fer.

    I Gustau et recordo que és una inversió de tres anys aquesta, les paraules de Florentino van ser: "Vamos a tener que hacer en un año lo que normalmente se haría en tres."

    I a n'aquest pas potser comprem el Camp Nou per a que jugui el Castilla jaja

    Me penso que els culès començeu a estar trinerviosos, ho dic per Kaká, Ronaldo i Benzema ;)

    ResponElimina
  5. "Sancho: ladran, luego cabalgamos"
    La vostra enveja és el nostre orgull....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta