21 de juliol del 2009

Tortosa "recull" dues vegades el Premi Dragona Iberia 2009 de la Fundació Nova Cultura de l'Aigua

El passat dijous, 16 de juliol, l'embarcador del Club de Rem va ser l'escenari de l'entrega del Premi Dragona Iberia 2009, que la Fundació Nova Cultura de l'Aigua ha concedit a l'Ajuntament de Tortosa. En concret, ha estat en la categoria de Ciutats i Pobles, per la seua gestió dels recursos hídrics. L'hidrogeòleg i soci fundador de l'entitat organitzadora dels premis, Javier Martínez-Gil, va presentar l'acte, al qual hi eren presents l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el regidor de Medi Ambient, Valentí Marín. Hi van assistir també altres membres de la Fundació i el director de la Casa de l'Aigua de Tortosa, Germán Bastida, el qual va ser l'encarregat de lliurar oficialment el premi. Però a la imatge facilitada per l'Ajuntament, a més a més, també podem veure el regidor tortosí de Serveis, Joan Sanahuja. De fet, Sanahuja ja va participar el passat 16 de maig en una altra entrega del mateix premi, en aquest cas durant un sopar a Buendía (Cuenca), a la capçalera del Tajo. En realitat, qui va recollir el Premi Dragona Iberia 2009 va ser Sanahuja, ara fa dos mesos, i això vol dir que l'acte organitzat la setmana passada a l'embarcador del Club de Rem va ser un representació, potser perquè la gala del maig va passar molt desapercebuda. A l'acte de Buendía, a més del regidor de Serveis i alcalde pedani de Campredó, també van assistir-hi l'alcalde pedani de Bítem, Josep Cugat, i les seues respectives esposes, segons vam llegir al bloc de la Casa de l'Aigua.

També podeu llegir:
-Premi Dragona Iberia 2009 a l'Ajuntament de Tortosa
-Dijous passat, la FNCA entregà el premi Dragona Iberia 2009 a l'Ajuntament de Tortosa
-L'Ajuntament de Tortosa rep el premi de la Fundació Nova Cultura de l'Aigua

Fotos: Ajuntament de Tortosa i Casa de l'Aigua

5 comentaris:

  1. Lo que hi ha és una barra increïble per part del govern que encapçala Ferran Bel, algú pot explicar on era Ferran Bel i els seus acòlits durant els anys de lluita contra el govern del PP.
    Ara que desprès de tindre els nassos d’inaugurar el monument contra el transvasament d’aquest home ja ens ho podem creure tot.

    ResponElimina
  2. i això de les respectives esposes, que tenien temor de pedres?. O es per a acontentar-los per retard de les EMDs?. Perquè el Sr, Sanahuja pot tindre justificació però el pedani de Bitem, algú ho podria explicar?

    ResponElimina
  3. El que no queda clar en la noticia es qui va pagar el viatge de les respectives. Van viatjar a càrrrec del presupost municipal?

    ResponElimina
  4. El que no queda clar en la noticia es qui va pagar el viatge de les respectives. Van viatjar a càrrrec del presupost municipal?

    ResponElimina
  5. Per aquí anava per aquí, kilt.
    Comprenc que la fum del desgraciat incendi hagi tapat aquesta entrada i altres de mes amunt, però tant?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta