7 de juliol del 2009

Unanimitat política a Tortosa per defensar la foneria de Gallardo i la jota de l'Ebre

El grup del PSC de Tortosa, a l'oposició, va aconseguir ahir que el ple de l'Ajuntament aprovés per unanimitat dues mocions seues. La primera defensava la instal·lació de la planta de la siderúrgica Gallardo al polígon industrial Catalunya Sud, mentre que l'altra reclamava a la Generalitat algun tipus de reconeixement oficial cap a la jota de les Terres de l'Ebre, en la mateixa línia de la que tindrà la sardana com a dansa nacional de Catalunya. El portaveu del PSC, Joan Sabaté, va agrair el suport de la resta de grups municipals, i va reiterar que cal deixar clara quina és l'aposta del territori en favor de la industrialització, al marge de les posicions contràries d'alguns grups ecologistes. En aquest sentit, el portaveu d'ICV, Jaume Forcadell, també va defensar la foneria i va dir que les Terres de l'Ebre tenen ara «l'oportunitat» de demostrar que «és possible» combinar el desenvolupament industrial i la protecció del medi ambient.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 07-07-2009 Pàgina 9

5 comentaris:

  1. Dos bones propostes, una per alimentar l'anima del nostre territori i l'altra per reactivar l'economia i el desenvolupament del nostre territori, així es fa ciutat.

    ResponElimina
  2. Aquestes manifestacions unitàries em recorden a la pel•lícula Bienvenido Mr Marshall...Mai sabrem estar calladets i treballar amb rigor i discreció.

    ResponElimina
  3. Pos mira que tu ets un prodigi de discreció i del rigor sobre tot.Anda ya.

    ResponElimina
  4. Pero algu d'aquest sap algo de la foneria?
    Que?
    On ho han publicat?
    Va homes, polítics de tots los partits: dades i arguments!
    Prou secretismes i amagar les coses!
    Serà que no les saben?
    Segur.
    I ICV, a més, ha de fer una boníssima roda de premsa per poder seguir sent qualificat com a Verd.
    Aportarà dades?
    De moment ha triat el negre catxumbo.
    I no em vull fer més preguntes.
    "Dame fabrica y llamame tono"

    ResponElimina
  5. Pere; en cap moment m’has llegit esbombar als quatre vents el tema foneria....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta