25 de setembre del 2009

El PSC critica el retard en la recuperació de la campanya «Comerç segur», iniciada el 2006


El PSC de Tortosa ha criticat que el govern de Ferran Bel (CiU i ERC) haja trigat més de dos anys a posar en marxa la campanya A Tortosa, comerç segur, que va ser iniciada per l'antiga regidora de Governació, la socialista Consol Cordero, durant la campanya de Nadal del 2006. Dimecres, Bel va presentar la campanya adreçada als comerciants del municipi, que es basa a explicar-los mesures d'autoprotecció i de prevenció, com ara fer els recomptes en llocs tancats i observar bé l'entorn abans de traure els diners de la caixa. Segons el PSC, Bel va incloure la campanya en el pla d'acció municipal (PAM) i després «la va oblidar»; però ara l'ha recuperat «després que s'ha produït una de les pitjors etapes en inseguretat ciutadana al centre comercial».

Publicat a ElPunt.cat i a

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 25-09-2009 Pàgina 9

+També pots llegir:
-La policia de barri de Tortosa explicarà mesures d'autoprotecció per evitar robatoris als comerços
-Tortosa posa en marxa la campanya nadalenca 'Comerç Segur'
-Una campanya que hauria hagut d'arribar abans (La Rosa de Tortosa)

10 comentaris:

  1. La meva pregunta és:

    Com pot ser que tenint mossos, guardia civil, policia urbana i policia nacional, hi hagi aquesta sensació d'inseguretat. Ja sé que pot ser no tots tenen competències en seguretat ciutadana, però sino serveixen per a protegir a la gent, a vegades hi han coses que costen d'entendre.

    ResponElimina
  2. Algú em pot explicar què ha sigut tota aquesta "tractorada" de policies en motocicleta (i de totes les classes) pels carrers de Tortosa???

    ResponElimina
  3. Si home si, per això estem: es tractava de la primera trobada de motocicletes oficials de policia,
    ( local, Mossos, Guàrdia civil, nacional )
    Que no llegim els diaris ni escoltem la radio o que?

    ResponElimina
  4. Una demostració de força i prepotència que ha de ser sinó...
    Jo de guàrdies civils no n'he vist cap.

    ResponElimina
  5. Pos estas molt equivocat, perquè de guàrdia civils si que n'hi havien; llavors ja no es demostració de força i prepotència?.

    ResponElimina
  6. Penso que no s’hauria de confondre manifestacions corporatives com aquesta, a res que tingui a veure amb prepotència. Altra qüestió foren determinats i puntuals comportaments personals minoritaris que poden abonar aquesta sensació.

    ResponElimina
  7. Doncs jo no en vaig veure cap de guàrdia civil i van desfilar per davant meu totes les motos. Si n'hi havien no els vaig veure i punt i per mi continua sent una demostració de prepotència. Jo de prejudicis no en tinc cap o et penses que perquè portin la bandera espanyola o la catalana per mi són uns millors que els altres?. Els guàrdies civils són igual que els mossos però amb un poc menys de cultura.

    McCalan poden ser les dues coses, no tot és blanc o negre.

    ResponElimina
  8. Podries haver-te estalviat el comentari referent a la “cultura”, dons com tu molt be has dit, no tot es blanc o negre.

    ResponElimina
  9. Per entrar a la guàrdia civil tan sols necessites el graduat escolar, per a ser mosso demanen un poc més. Per això em reafirmo en l'anterior afirmació. Evidentment que no fent referència a tots, però és algo que he donat per segur, com sempre que parlo sobre algun cos de policia o dels nostres polítics o dels funcionaris...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta