20 de desembre del 2006

Tortosa posa en marxa la campanya nadalenca «Comerç segur»

La regidora de Governació, Consol Cordero, va posar ahir en marxa la campanya Comerç segur, adreçada als comerciants de Tortosa, perquè millorin la seguretat en els seus establiments durant les festes de Nadal, que és quan el comerç registra el major increment de vendes i negoci. Entre altres coses, l'Ajuntament els recomana incrementar la prevenció i fixar un límit de diners a la caixa, així com efectuar un transport dels diners sense horaris fixos i en petites quantitats. També fer els recomptes en llocs tancats i altres mesures d'autoprotecció, com ara observar bé l'entorn a l'hora de treure els diners de la caixa. La policia local, que reforçarà la seua presència diària al carrer, entregarà un adhesiu als comerciants amb un telèfon d'atenció les 24 hores i un full de descripció de sospitosos.

El Punt (20-Desembre-2006)

Per saber més:
-Nota de premsa de l'Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

  1. La gent ja se sap cuidar "per experiencia", el que podien es evitar que circulin vehicles que no deuen per el carrer san blai, i fer que la circulacio sigui mes fluida, a m'oblidaba del casc antic.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta